Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babának miket célszerű...

Első babának miket célszerű vásárolni? Mik a "viral" babaholmik most?

Figyelt kérdés

Kicsit bőség zavara helyzet van nálam, az az igazság. :D

Szeretnék olyan babaholmikat, amik szépek, jó minőségűek. Mindenből van olyan, ami épp felkapott, érdekelne, babás berkekben jelenleg mik ezek, melyek azok a termékek, amikre mindenki esküszik? Pl. mint az Artipoppe hordozók, Stokke TrippTrapp, mindenféle kategória, termékcsoport érdekelne.

Köszönöm a segítségeteket, szép hétvégét! :)

szept. 28. 11:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
84%

Dehát, már értem az egyik barátnőm mondatát, hogy az anyáknál gonoszabb közösség nincsen. :D

Csak azt nem értem, ha itt mindekit rühellsz, mi az istenért kérdezel itt? A barátnőid nem elég trandik, hogy segítsenek? Akkora provokatív troll vagy, mint ide LAcháza. Nem terhes vagy, hanem unatkozol.

szept. 28. 15:33
 42/65 anonim ***** válasza:
77%

Te provokálni jöttél, semmi másért. Mindenki tudja, hogy a rongyrázásra az átlag ember ugrik, pláne ilyen fellengzős stílussal párosítva.

Boldog babavárást, ha tényleg terhes vagy egyáltalán!

szept. 28. 15:35
 43/65 A kérdező kommentje:

"Csak azt nem értem, ha itt mindekit rühellsz, mi az istenért kérdezel itt?"

Mert, nem gondoltam, hogy ilyen a társaság nagy része itt. Beszéljetek ilyen stílusban az édesanyátokkal, aki ezt a nevelést tudta nektek nyújtani. Vagy a férjetekkel, aki ezt elviseli. De idegenekkel szemben nagyon gáz. Főleg, hogy én a kérdésemben semmi bántót nem írtam, érdeklődtem csak.

"A barátnőid nem elég trandik, hogy segítsenek?"

Trandik, azok. 6 éve szült, így az, hogy akkor mi volt, nem igazán releváns. Pl. a mi babakocsinkat akkor még nem is árulták.

A babavárásom nagyon boldog, eddig szerencsére nem találkoztam azzal a színvonallal, amit ti képviseltek. Az meg, hogy a terhességemet is kétségbe vonjátok már, még viccesebb. Dehát, ez van, nem mindenkinek jut ugyanaz az életben.

szept. 28. 15:39
 44/65 anonim ***** válasza:
73%

Babysense bébiőr és légzésfigyelő --> bébiőr nem kellett, légzésfigyelőből ez a márka nekünk nagyon nem jött be.

Owlet babazokni

Cybex Coya hordozó

Artipoppe hordozó --> újszülöttnek hasznosabb egy kötözgethető kendő, vagy egy karikás kendő

Cybex e-Priam + Cloud T autóshordozó

Adamo hinta --> sokakat ismertem, akiknek volt. Porfogónak kiváló, igazi hasznát nem sok helyen vették.

Membantu hinta

Fehérzaj alvássegítő --> nem jött be

Babafészek --> ezt sokáig használtuk, nagyon bejövős volt

Monello babacsillag --> nem hiányzott, de ezt többen dicsérték a környezetemben

Pihenőszék (több márka, több fajta, pl. Babybjörn, Mamaroo, Cybex, Ergobaby) --> a legegyszerűbb változat volt a nyerő

Hordozható pelenkázólap --> csak hordozható volt

Fűtött pelenkázólap és matracmelegítő a babaágyba --> nem sátorban laktunk, úgyhogy erre nem volt szükség

Újszülött kortól használható etetőszék (nem, nem azért, hogy “BEZZEG MÉG ETETÉSKOR SEM AKAROD KÉZBE VENNI A GYEREKEDET!!”, hanem, ha mondjuk az asztalnál ülünk, akkor őt is odahúzhassuk és ott legyen velünk, amíg pl. eszünk.) --> ilyen nekünk nem volt. Amíg nem érdekelte a kajálás, addig nem tettük az asztalhoz. Így is megtanult enni.

Bölcső az ágyunk mellé, 6-8 hetes koráig a mi szobánkban tervezzük (a 4moms és a Kalune bölcsői tetszenek, teljesen más a kettő, tehát öröm lesz választani:D)

Stokke babakád + állvány, újszülött tartó --> egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam a babakád állványunkat.

Elektromos körömreszelő --> 😂

Cumisüveg sterilizáló, melegítő készülékek --> ha valamit, akkor ezt nagy hiba volt megvennem szülés előtt. Csak féláron tudtam eladni használatlanul. Most várom a második gyereket, az elsőből tanulva, neki még cumisüveget sem veszek, csak svéd itatópoharat.

szept. 28. 16:18
 45/65 anonim ***** válasza:
54%

Ach, akkor már értem. Van itt több kismama is, akiknek nehezen jött a baba. Egy részük sajnos pont így bekattan, ahogyan te is.

Remélem a szülés utáni depressziót megúszod. De azért gyűjtsd be a listádra egy viral pszichológus számát is, biztos ami biztos.

szept. 28. 17:13
 46/65 A kérdező kommentje:
Nem kattantam be, mindennel kapcsolatban így vásárolok.
szept. 28. 17:18
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én is elmondom a tapasztalataimat. Én is bedőltem annak, hogy ami trendi, az biztos jó, hát nem így lett.

Cybex priam: jó kis babakocsi, de a sportülése nagyon kicsi, sokáig nem lehet húzni vele, a gyerek 1,5 évesen már el sem fér benne, én Cybex gazellet vettem helyette, mert jött a kistesó is, így nyilván ez volt az ésszerű döntés. Ezt a babakocsit imádom, már 2 éve nyúzzuk és jön a harmadik gyerek is, így ő is ezt fogja hasznalni. Strapabíró járgány, arról nem beszélve, hogy kosár is jár hozzá, tehát ha 1 gyereket is tolsz benne, a boltba járás nagyon egyszerű, nem kell bajlódni, hogy hova teszed a cuccot. Csomagtere is hatalmas nagy, minden elfér benne, a priamról ezt nem mondhatom el.(Úgy láttam, már ebből is van elektromos verzió)

Stokke trip-trap: döntve nem kezdünk blw-s hozzátáplálást, így a csecsemőszűkítő eleve nem jó. Nekem a kisfiam ki nem álhatta, nem maradt meg benne, így leváltolttam egy Chicco Polly start-ra, ezt a mai napig szereti, pedig már 2,5 éves.

Azt a hordozót nem ismerem, amit írtál, én Liliputi fan vagyok. Újszülött kortól használható a karikás vagy szövött kendő, utána váltottunk csatosra. Már szintén 2 éve nyúzzuk és még mindig bírja a strapát, ráadásul ez bizonyítottan jó a gyerek gerincének is.

Pihenő székből az Adamo nem jött be, szintén nem szerette a gyerek, így vettem egy 4moms pihenőszéket, amit mind a kettő gyerekem szeretett. Sokáig is használták, most a harmadik gyerkőcöt is bele fogom tenni.

A csillagról szintén nem hallottam.

Feherzaj is jó, mai napig azzal alszanak el, bár egy kicsit bánom már, mert mindannyian rá szoktunk.

Babafészek: nálunk arra volt jó, hogy a kiságyban egyáltalán nem aludt el egyik gyerek sem, így közénk raktuk a nagy ágyban, az bejött, úgy simán aludtak.

Légzés figyelőnek nem vettük hasznát, mert ugye, nem aludtak a kiságyban.

Stokke flexi kád, a dupla bejött, aztán gyorsan át szoktak a nagy kádban, sokszor nem fürödtek benne, csak úgy 5 hónapos korukig kb.

Cumisüveg melegítő: Philips Aventet vettem, egyszer használtam kb. Utána áttértem a mikros melegitesre. Kinek van ennyi ideje várni?? Ráadásul én is ingyen adtam tovább, mert a kutyának sem kellett.

Sterilizáló nem volt, maradtam a kifőzésnél.

szept. 28. 17:34
 48/65 Misery ***** válasza:
8%
Úristen, de egy alpári anyai közösség. Sajnálom a gyereketeket.
szept. 28. 17:52
 49/65 anonim ***** válasza:
82%

Feherzaj alvassegito 🤣🤣🤣

De cuki

Én bekapcsoltam a porszívót és már aludt is a fiam 🤣🤣

Betettem a no name babakocsiba, és abban toltam

És láss csodát, ugyanúgy gurult mint a fancy önrezgős bizbasz.

Fűtött penekazo, babamelegito a kiságyba- tök jól melegitettuk egymást egymás mellett az ágyban

Stokke babakad - egy műanyag kád ami két székre volt állítva.

Elektromos koromreszelo- heeee???

Mit kell ezt túl gondolni istenem...

szept. 28. 18:19
 50/65 A kérdező kommentje:

Mondjuk, pont, hogy az alvássegítőt írták többen, náluk bevált. :)

Én pl. zúgó porszívó mellett nem tudnék jót aludni, de kinek mi.

"Betettem a no name babakocsiba, és abban toltam

És láss csodát, ugyanúgy gurult mint a fancy önrezgős bizbasz."

Ez olyan, mint az, hogy minek vegyek Mercedest, mikor a 30 éves Suzuki is gurul? :)

"Fűtött penekazo, babamelegito a kiságyba- tök jól melegitettuk egymást egymás mellett az ágyban"

Szerintem egyszerűbb és gyorsabb úgy pelenkázni, fürdés után öltöztetni, ha nem kell még pluszban a baba mellett feküdnöm, hogy melegítsem is.

"Stokke babakad - egy műanyag kád ami két székre volt állítva."

Derékfájás kedveli ezt.

"Elektromos koromreszelo- heeee???"

Saját magamnak sem szerettem soha vágni a körmömet, 3-4 hetes babát nem fogok pedikűröshöz, manikűröshöz vinni (pedig tudom, imádnátok azért is szétszedni:D). Ezzel nem fogom tudni megvágni.

szept. 28. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!