Első babának miket célszerű vásárolni? Mik a "viral" babaholmik most?
Kicsit bőség zavara helyzet van nálam, az az igazság. :D
Szeretnék olyan babaholmikat, amik szépek, jó minőségűek. Mindenből van olyan, ami épp felkapott, érdekelne, babás berkekben jelenleg mik ezek, melyek azok a termékek, amikre mindenki esküszik? Pl. mint az Artipoppe hordozók, Stokke TrippTrapp, mindenféle kategória, termékcsoport érdekelne.
Köszönöm a segítségeteket, szép hétvégét! :)
"de az a tapasztalatom, hogy ami felkapott lesz, az általában jó is"
Nem igazán.
A legtöbb divatizé csak a gyerek mozgásfejlődésének árt. Ilyenek a pihenőszékek, rezgő hinták...
Az Artipoppe-nak is csak az ára fantasztikus, de egyáltalán nem a legjobb konstrukció. Pl: hazai márkák tíz évvel ezelőtt is megugrották már, hogy ne csak 4 fix pozícióban legyen állítható a terpesz, hanem fokozatmentesen, ahogy a hordozó bodyjának magassága is.
A bodyba csatlakoztatott oldalpánt kisebb babáknak nem szerencsés, mert visszaterhel. Sokkal jobbak a "popópántos" megoldások, amit a hazai markáknál megtalálsz. Hazaiaknál egyedi hordozót is készíttethetsz, amiből így egyedül neked lesz az egész országban. Ez már nem menő? :)
Na, jöttem, hogy legyen egy normális válaszod is a sok gonoszkodó, unatkozó, megkeseredett anyuka kommentje mellett is, akik ide jàrnak levezetni a frusztrációjukat.
Nálunk a monello kiscsillag áldás volt. Augusztusi a babám, de ahogy bejött a hidegebb idő és egyre több rétegre volt szüksége, nagyon nehezen viselte az öltözést, konkrétan mire az overàlhoz értünk, már ordított. A monelloról egy másik anyukától hallottam és nagyon nem bánom, hogy beszereztem. Superwarmot télire és klasszikust is vettem tavaszra. Nagyon jól tartja az árát, szóval ha megvigyázod (a babád még kicsinek annyira nem tudja tönkre tenni) akkor miután átnőtte a kicsi szuper áron tovább is tudod adni :)
Köszönöm, 13-as, kb. ilyen válaszokban reménykedtem, nem olyanokban, hogy "ADD ÖRÖKBE!!!". :D
Azt nem tudom, hogy egy Adamo, vagy Membantu hinta miben korlátozná egy kisbaba mozgásfejlődését, mikor leginkább alszanak benne, vagy nyugtatásra használják... Nyilván ezek nem arra vannak, hogy napi 12-15 órákat legyenek benne a babák, de pl. egy átsírt éjszaka után megváltás, ha 10-15 percet elvan benne a pici, annyi ideig nem gondolom, hogy bármi tartós kárt okoznának ezek.
Egy jó tanács: mindig lesz olyan, aki jobban fogja tudni, hogy is kellene nevelni a gyerekedet. Mi árt neki, mit kéne másképp csinálnod.
Ha elmondod, hogy használsz pihenőszéket, akkor meresztik a szemüket: miért nem cipeled egész nap a karodban? A retek is megeheti otthon a lakást, ne egyetek főtt kaját (hacsak nem telik rá, hogy minden nap étteremből rendelj), semmi nem számít, csak a kisbaba! Minden róla kell csak szóljon.
Cumisüveg? Tápszer? MIT KÈPZELSZ? Csakis iszisz!!! :D És le ne merd választani legalább 5 éves koráig!
Ha éppen hasmenéssel ülsz a wc-n és nem tudsz a síró gyereked mellé rohanni egyből, tuti #szaranya leszel és a gyerekednek kötődési problémái lesznek!!
Vastag bőrt kell növeszteni és elengedni a füled mellett. Lesz amikor bizonytalan leszel, de a pároddal együtt megérzéseiteket követve tudni fogjátok mi a legjobb a ti kisbabátoknak. Ha szeretitek és mindent a lehető legjobb tudásotok szerint megtesztek érte, akkor egy egészséges és boldog baba lesz :)
13-as voltam.
Igen, olvasgattam itt a kategórián belül most, úgy látom, semmi nem jó. A "Miért van rajta sapka?" tipikus példája ez a hely.
Naivan azt hittem, az anyukák itt egymást segítik, tanácsokat adnak, de nem, ott rúgnak bele másokba, ahol tudnak. Csak nem értem, miért? Ennyire rossz az otthoni légkör? Nem látja senki, hogy segítségre szorulnának? Nincs kivel beszélgetni? Nem tudják máshol kiadni a napi dühüket? Miért haragszanak így a világra?
Mindenesetre, nem gondolom, hogy az én babámnak van rossz sora, és nekem kéne az örökbeadást fontolgatni... :D
Artipoppe-nél egy Maraya sokkal jobb, plusz fele annyiba kerül.
Trip-trap jó, sokáig használható, de van olcsóbb, ugyanolyan jó változata (hauck alpha). 9 hónaposan kapta, most 4,5 éves és még most is ezen ül.
Adamo gyerekfüggő. Nekünk volt. Elaludni sosem aludt el benne, de ha már elaludt rajta, át tudtam bele tenni. De 20-30 percnél nem aludt többet benne egyszerre. Nekem a Membantu túl zártnak, levegőtlennek tűnik.
A babád jo sora nem ott kezdődik, hogy megveszed, ami menő.
Sőt. Majd ha az igényei fontosabbak lesznek, gyere vissza.
Ha most is az lenne fontos, akkor bevált, praktikus dolgokra kérdeztél volna rá, nem arra, mi a felkapott. Amíg a felkapott érdekel, addig magadnak meg a körülötted élő hasonszőrű agyhalottaknak vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!