Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos csecsemővel temetés?

10 napos csecsemővel temetés?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.

Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.

Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.

Ti mit tennétek?

júl. 8. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

Tebalfszte...

júl. 10. 13:46
 62/64 anonim ***** válasza:
25%
Én vagyok a balfasz, persze… Igazából te írtál ki egy idióta kérdést, hogy elmenj e egy temetésre ahova nem is akarsz. Ha nem lenne a gyerek se akarnál, amúgy meg nem megoldást keresel, csak megerősítést, hogy tökre rendben van hogy nem mész el a testvéred temetésére
júl. 10. 14:03
 63/64 anonim ***** válasza:
0%

54#

Éppenséggel bőven van fogalmam a babákról. Ki mondta hogy legyen a 40 fokba? Olyanról nem hallottál hogy egy rokonnál esetleg ellenne apuka és a baba. De lényegtelen..

júl. 10. 14:06
 64/64 anonim ***** válasza:
0%
63 hagyd rá, eleve nincs el apával a gyerek, mondjuk nála is bőg, dehát ő az anyja, az nem szàmít, kifogás mindenre van
júl. 10. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!