Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos csecsemővel temetés?

10 napos csecsemővel temetés?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.

Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.

Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.

Ti mit tennétek?

2024. júl. 8. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

Nem, nincs el a férjemmel.

1 hetes.

Mqjd fél éve lsen biztosan ellesz vele, de most nincs.

Néha fogja, sétálgat vele, de ha elszakad a cérna, csak nálam nyugszik meg.

2024. júl. 9. 08:42
 32/64 anonim ***** válasza:
43%
Én elmennék. Arra az időre apuka el lenne vele. Mégis csak a tesóm. Hidd el a párod meg tud bírkozni ezzel a feladattal. Bízz benne egy kicsit jobban.
2024. júl. 9. 08:46
 33/64 anonim ***** válasza:
77%

Ez az a helyzet amikor pont leszarnam, hogy mit gondol a családom.

Van egy két hetes gyereked aki mellől nem tudsz elmenni és pont. Ráadásul nem is beszéltetek egy ideje.

Később elmehetsz a sirhoz, gyaszolhatod otthon.

Most a baba a legfontosabb és te.

Nem hiszem, hogy neked is jót tenne szülés után két héttel szaladgálni.

De ahogy döntesz, a te döntésed.

Én nem mennék.

2024. júl. 9. 08:56
 34/64 anonim ***** válasza:
66%

a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt,

Nem, nincs el a férjemmel.

Aha, jó.

2024. júl. 9. 08:57
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, én amikor 10 napja szültem, világomat nem tudtam, sokáig állni se bírtam, utolsó gondolatom volt, hogy kánikulában végigálljak egy órás temetést. AKÁRKIÉT.

Ha nagyon közeli családtag lenne, halasztanám a temetést. Nem kötelező azonnal.

2024. júl. 9. 09:14
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Bolond lennék frissen szülten, bőven a gyermekágy elején ilyen "programokra" menni. A szülést ki kell pihenni, és ez régen még inkább így volt, mielőtt még bárki jönne, hogy kapálás közben szültek régen. Hosszú távon millió problémát idéz elő, ha nem pihenik ki tisztességesen a szülést, nem véletlen 6 hét a gyermekágy.
2024. júl. 9. 09:18
 37/64 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező nagyon naív vagy, ha most nem mered a férjedre bízni a gyereket, pont emiatt nem lesz el vele később se. Így szoktatod a saját szoknyádhoz. 36 ugye azzal tisztàban vagy hogy a gyermekàgy nem azt jelenti, hogy 6 hétig csak fekszel? :D Kímélni kell magad, nyilván ne ilyenkor fusd le a fél maratont, de attól hogy elmész egy fél órás temetésre nem lesz semmi bajod
2024. júl. 9. 09:52
 38/64 anonim ***** válasza:
15%
30 tudom számodra ez felfoghatatlan, de felénk a 2 hetes gyerek mellől simán eljárnak az anyukák körmöshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz, sőt esetleg vásárolni is
2024. júl. 9. 10:51
 39/64 anonim ***** válasza:
29%
Majd megszívják, #38, a gyermekágyat ki kell pihenni. Nincs mese, ennek hiányában millió és egy egészségügyi gondok léphetnek fel idősebb korban.
2024. júl. 9. 11:25
 40/64 anonim ***** válasza:
57%

Ha fontosnak tartanám, hogy elmenjek, ott lennék, mert nem megoldhatatlan. (A baba az apjával lenne, nem a napon.)

De ha nem látod értelmét elmenni, mert rossz volt a viszonyotok, akkor maradj nyugodtan otthon.

2024. júl. 9. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!