10 napos csecsemővel temetés?
Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.
Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.
Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.
Ti mit tennétek?
Eddig az volt a terv, hogy a ferjem tologatja, ha szerencsénk van a kocsiban utazás alatt elalszik és azt az 1 órát végig alussza, de akkor nem volt szó 36 fokról.
Nincs el a férjemmel. Nincs. Ha ébren van, 10 percig sincs el, de nem hiszem hogy elrontom azzal, hogy 2 hetesen ott vagyok, ha szüksége van rám.
Amikor kiírtam a kérdést még nem tudtam hogy nem fogok menni.
Most már tudom, hogy ilyen körülmények között aki megszól, az annyit is ér.
de akkor nem volt szó 36 fokról.
10 napos lesz pénteken, tehát ma egy hetes. Egy hete lehet tudni, hogy dögmeleg elsz.
Nem tudom elképzelni, hogy bár a testvéremmel nem beszélek, ne akarnék a szüleim mellett lenni, amikor életük egyik legrosszabb napját élik meg, újszülött ide vagy oda.
Az első perctől látszik, pirospacsizhatsz, hogy nem akarsz menni, semmi értelme a kérdésnek, csak a kifogások vannak. 10 napos babával simán bárki elvan egy babakocsival a temető előtt, mellett, egy perc alatt ott vagy, ha kell.
37.
Ember egy 10 napos újszülöttről okoskosz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!