10 napos csecsemővel temetés?
Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.
Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.
Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.
Ti mit tennétek?
Részvétem.A férjed otthon marad a gyerekkel.
Megkérdezhetem hány éves volt és mi lett vele?
Őszinte részvétem! Nem tudom, milyen viszonyotok volt az öcséddel, de én mindenképp megpróbálnám megoldani, hogy ott lehessek, ha a helyedbe képzelem magam.
Az nem opció, hogy apa és baba otthon/ahol a tor lesz (mindegy, csak valami fedettebb, hűvösebb helyen) marad, te pedig a temetés után sietsz vissza hozzájuk? Mielőtt elmész, megeteted, nagy eséllyel elalszik és végig is alussza a temetést. Én valószínű így csinálnám.
Ki szól meg és miért fontos, ha megszólnak?
Nekem eszembe nem jutna megszólni egy anyukát, aki alig egy hete szült, miért nem megy temetésre a 40 fokban, pláne csecsemővel.
Apával hagyd otthon, kibírja a baba azt az 1-2 órát.
Így a temetésről sem vonja el a figyelmed ha ott sírna a pici.
Amúgy nem is voltunk jóban, nem beszéltünk majd' 10 éve.
A temetés 20 km-re lesz otthonról, a torra biztosan nem megyek, babával tuti, nélküle meg azért nem.
Így úttal együtt 1 óra 40 perc minimum, amit távol lennék.
A helyedben otthon maradnék vele, és másik időpontban kimennék elbúcsúzni. Ha akarsz.
Nem azért, mert az apa ne lenne képes helyt állni, vagy ne bírna ki a gyerek annyi időt veled, hanem mert az egyetlen indokod elmenni az, hogy megszólnak, ha nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!