Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos csecsemővel temetés?

10 napos csecsemővel temetés?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.

Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.

Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.

Ti mit tennétek?

júl. 8. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
97%
Megszoptatom indulás előtt és a férjem otthon marad vele/valamelyik rokon házában aki ott van a közelben amíg lemegy a szertartás aztán rohanok hozzá, ha nem megoldható mindenki el fogja szerintem fogadni
júl. 8. 20:01
 2/64 babyboom567 ***** válasza:
72%

Részvétem.A férjed otthon marad a gyerekkel.

Megkérdezhetem hány éves volt és mi lett vele?

júl. 8. 20:02
 3/64 anonim ***** válasza:
90%

Őszinte részvétem! Nem tudom, milyen viszonyotok volt az öcséddel, de én mindenképp megpróbálnám megoldani, hogy ott lehessek, ha a helyedbe képzelem magam.

Az nem opció, hogy apa és baba otthon/ahol a tor lesz (mindegy, csak valami fedettebb, hűvösebb helyen) marad, te pedig a temetés után sietsz vissza hozzájuk? Mielőtt elmész, megeteted, nagy eséllyel elalszik és végig is alussza a temetést. Én valószínű így csinálnám.

júl. 8. 20:03
 4/64 anonim ***** válasza:
92%
Apja otthon marad a babával. Ha szoptatsz, fejsz neki előtte.
júl. 8. 20:06
 5/64 anonim ***** válasza:
74%

Ki szól meg és miért fontos, ha megszólnak?

Nekem eszembe nem jutna megszólni egy anyukát, aki alig egy hete szült, miért nem megy temetésre a 40 fokban, pláne csecsemővel.

júl. 8. 20:11
 6/64 anonim ***** válasza:
90%

Apával hagyd otthon, kibírja a baba azt az 1-2 órát.

Így a temetésről sem vonja el a figyelmed ha ott sírna a pici.

júl. 8. 20:13
 7/64 A kérdező kommentje:

Amúgy nem is voltunk jóban, nem beszéltünk majd' 10 éve.

A temetés 20 km-re lesz otthonról, a torra biztosan nem megyek, babával tuti, nélküle meg azért nem.

Így úttal együtt 1 óra 40 perc minimum, amit távol lennék.

júl. 8. 20:15
 8/64 anonim ***** válasza:
84%
Mi télen voltunk 12 napos babával temetésen 330 km - re az otthonunktol, nagyon jeges szél fújt. Arra a másfél órára otthon hagytuk egy közeli rokonnal.
júl. 8. 20:15
 9/64 anonim ***** válasza:
82%

A helyedben otthon maradnék vele, és másik időpontban kimennék elbúcsúzni. Ha akarsz.

Nem azért, mert az apa ne lenne képes helyt állni, vagy ne bírna ki a gyerek annyi időt veled, hanem mert az egyetlen indokod elmenni az, hogy megszólnak, ha nem mész.

júl. 8. 20:16
 10/64 babyboom567 ***** válasza:
84%
ha 10 éve nem beszéltetek,miért kell menned?Hát nem tudom, nem biztos hogy szerencsés lenne frissen szülten 40 fokban egyedül vezetned.
júl. 8. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!