10 napos csecsemővel temetés?
Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.
Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.
Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.
Ti mit tennétek?
50#
Nem a 47 vagyok, de rajtad is látszik hogy nem akarsz ott lenni. Ahogy az is hogy első gyerekes anyuka vagy. Nekem a tesóm párja szülés után visszakerült a kórházba 2 hétre. A baba nem lehetett vele. Én vígyáztam addig a kicsire a tesómmal. Itt pedig 1 óráról lett volna szó. Lehet ezt a gyerekre fogni,hogy neked könnyebb legyen a gondolat, de felesleges.
53.
Ember! Ha az anya kórházba kerül, az egy kivédhetetlen szitu.
Egy temetés 40 fokban, egy 10 napos újszülöttel gyerekbántalmazás.
Fogalmad sincs egy ilyen pici babáról, mert már láttál olyat nem elég, te agyalap.
54, másfél órára milió más dolgo miatt is otthogy hagy az ember egy 10 napos babát az apjával. Ha van nagyobb testvér, nem fogsz elmenni anyák napjára, mert ott a kicsi? Ha gondod lesz, nem mész orvoshoz, mert ott a kicsi?
Ne menjen temetésre, ha nem akar, csak ne a gyerkre hivatkozzon.
55.
10 napossal egyikkel sem mentem sehova, nemhogy amiket itt írnak, hogy körmös, meg fodrász :D, mert
1. olyan kimerült voltam a kialvatlanságtól, hogy a világom nem tudtam (a mai napig így van, ha borul az alvásom)
2. mindkét gyerekem igény szerint szoptattam hónapokig
Így bizony addig a babákkal összenőttem, vittem őket mindenhova.
Hivatalos helyre is. Nagyon kedvesen felajánlottak bárhol, bármikor lehetőséget az elvonult, nyugodt szoptatásra (mert pár másodpercen belül ordítottak, ha szomjasak vagy éhesek lettek) Nem is értem a hisztit, hogy mások miért keverednek ezért balhéba, na mindegy.
De hiába ír itt bárki bármit, te meg a többi tudatlan, aki lehet anya, de tápos, és így mindegy a gyereknek ki tömi meg a cumival. Vagy már látott gyereket és azt hiszi, mindent is tud, egy 10 napos újszülöttről. :D
És szerencsére már nem kell hurcolni mindenhova őket, mert azóta már önállóan is tudnak enni, szilárd táplálékot, evőeszközzel, így 17 és 21 évesen. :D
Ostoba okoskodók vagytok, semmi több.
Nem első baba, de a nagyobbat el tudom helyezni addig valahol.
A baba nem hogy az apával nincs el egy órát, előfordul hogy nálam is bőg fél órát pedig a kezemben vagy a karomban van cici közelben.
Ha kórházba kerülnék nyilván az egy másik szitu lenne, és egy másik szitu hőgutát kapatni nyomorulttal...
Elmegyek vele a gyerekorvoshoz is státuszra, de az nem 40 perc tűző nap hanem egy legkondicionált helyiség és nem 1 óra hanem 10 perc míg lemérik. És ha közben elkezd sírni megetetem ott helyben. Egy temetésen ezt nem tudom megtenni.
Az meg akinek a "családjában van nagyon sok baba", hát ha ha.
Nem kifogás a baba, hanem időközben rájöttem hogy a józan ész azt diktálja hogy az ő érdekeit tegyem előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!