10 napos csecsemővel temetés?
Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.
Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.
Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.
Ti mit tennétek?
Én se értem, minek mész, ha 10 éve nem is beszéltetek, felesleges ez a kéomutatás.
Én sem beszélek 3vek óta anyámmal és a testvéreimmel, nem is mennék a temetésükre és tojom le, ki mit gondolna.
Lehet el sem mennék
Ha mégis akkor a párom otthon maradna a gyerekkel
Őszinte részvétem.
Csak a rokonok kedvéért ne menj el a temetésre. Akkor menj, ha neked (!!!) ez nagyon fontos.
Nálunk is volt hasonló helyzet. Az egyik gyászoló kórházban ragadt, 500 km-re a temetéstől. Videóhíváson keresztül követte a temetést.
Én se értem, minek mész, ha 10 éve nem is beszéltetek, felesleges ez a kéomutatás.
Mondjuk mert a szülei éppen a gyereküket temetik, és esetleg jól jönne a másik gyerek jelenléte, támogatása?
Nem tudom milyen viszonyod lehett az öcséddel de ha azért mész nehogy megyszóljanak...
Mindenesetre őszinte részvétem.Nem vinném a babám semmiképp sem a kánikulába. Megszoptatod és apuka otthon marad vele 2 órát kibír evés nélkül?
Nem vagy normális, hogy ez felmerült egyáltalán.
Igény szerinti szoptatásnál pl, ebben a hőségben apa hogyan oldja meg?
Csak azért menni, mert megszólnak? És akkor mi van?
Falusiak vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!