Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos csecsemővel temetés?

10 napos csecsemővel temetés?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.

Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.

Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.

Ti mit tennétek?

júl. 8. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
75%

Én se értem, minek mész, ha 10 éve nem is beszéltetek, felesleges ez a kéomutatás.

Én sem beszélek 3vek óta anyámmal és a testvéreimmel, nem is mennék a temetésükre és tojom le, ki mit gondolna.

júl. 8. 20:27
 12/64 anonim ***** válasza:
83%

Lehet el sem mennék

Ha mégis akkor a párom otthon maradna a gyerekkel

júl. 8. 20:31
 13/64 anonim ***** válasza:
95%
10 NAPOS újszülöttel aki megszól egy anyát, az egy idióta, és az utolsó, akinek a véleményével foglalkozni kell. Maradj otthon.
júl. 8. 20:44
 14/64 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem is voltatok jóban akkor nem mennék.
júl. 8. 20:47
 15/64 anonim ***** válasza:
93%

Őszinte részvétem.

Csak a rokonok kedvéért ne menj el a temetésre. Akkor menj, ha neked (!!!) ez nagyon fontos.

Nálunk is volt hasonló helyzet. Az egyik gyászoló kórházban ragadt, 500 km-re a temetéstől. Videóhíváson keresztül követte a temetést.

júl. 8. 20:52
 16/64 anonim ***** válasza:
47%

Én se értem, minek mész, ha 10 éve nem is beszéltetek, felesleges ez a kéomutatás.

Mondjuk mert a szülei éppen a gyereküket temetik, és esetleg jól jönne a másik gyerek jelenléte, támogatása?

júl. 8. 20:53
 17/64 anonim ***** válasza:
81%
10 napja szült, azt mindenki elfelejti, hogy ilyenkor az anya sem éppen tiptop, varratok, sebek, vér, meg minden... ha nem állt közel kihagynám. Én 1 éves fiam mellől mentem temetésre (nagypapám hunyt el), férjemmel megvártak addig. Aztán mentem haza.
júl. 8. 21:00
 18/64 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom milyen viszonyod lehett az öcséddel de ha azért mész nehogy megyszóljanak...

Mindenesetre őszinte részvétem.Nem vinném a babám semmiképp sem a kánikulába. Megszoptatod és apuka otthon marad vele 2 órát kibír evés nélkül?

júl. 8. 21:04
 19/64 anonim ***** válasza:
13%

Nem vagy normális, hogy ez felmerült egyáltalán.

Igény szerinti szoptatásnál pl, ebben a hőségben apa hogyan oldja meg?

Csak azért menni, mert megszólnak? És akkor mi van?

Falusiak vagytok?

júl. 8. 21:16
 20/64 anonim ***** válasza:
68%
Másfél órát lenne távol, nekem a varratszedés utazással több volt... Így csináltok, mintha az nekem ne utazni az országot. Ha a nagyobb gyerekhez menne anyák napjára, arról is lebeszélnétek?
júl. 8. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!