10 napos csecsemővel temetés?
Tanácstalan vagyok, meghalt az öcsém, pénteken temetik, 36 fokos kánikulát írnak.
Nyilván megszólnak, ha nem megyek de ha a babámra gondolok, hülye lennék menni.
Eddig az volt a terv hogy a férjem fogja a babakocsiban tologatni a temetés alatt, én meg állok az urna mellett, ahogy illik, de szegény gyerek megkukul.
Ti mit tennétek?
Varratszedésre is együtt mentünk, apa vigyázott kint a dedre, hogy ha sír, megszoptathassam. Egy 10 napos teljesen kiszámíthatatlan, van, hogy átalszik 4 órát, és van, hogy 10 percenként bőg.
Anyák napi ünnepségre se biztos, hogy mennék 10 nappal szülés után. Majd elmondja a gyerek otthon a verset, úgy sokkal meghittebb úgyis.
Na igen, hát a klímát kihagynám, a baba meg vagy 4 órát egyben alszik vagy 10 percre sem lehet letenni.
Valószínűleg vahy a férjem fog menni, vagy senki tőlünk.
A rokonság ki fog akadni, de az nem érdekel, a szülők inkább, de a baba az első.
21, én a három hetes fiamat vittem a nagy anyák napi műsorára az iskolába.
Nem bántam meg.
És a naggyal sem akartam megtenni azt, hogy készül, gyakorol aztán nincs ott az anyja a műsoron.
Temetésre viszont nem mennék el
27.
10 napos babát bármikor otthon hagyni?
Esetleg, ha a kérdező - isten őrízz, hogy ez megtörténjen - kórházba kerülne.
Más esetben nincs egyedül hagyás egy ilyen picurnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!