Interneten,4 évvel ezelőtt.Van egy 2 éves kisfiunk és 2 hónapos kislányunk.Életem első és biztosan utolsó szerelme.
2010. okt. 26. 18:01
72/79 anonim válasza:
A neten. Először nem hittem, mert túl szép lett volna, hogy igaz legyen. De kb 3 nap múlva már gondoltam.
Január 11-én cheteltünk először, rá 2 hétre találkoztunk és beszéltünk először telefonon, 6 hét munkahelyi felmondás után április 15-el hozzá költöztem és szeptemberben terhes lettem.
Második lányunk már 8 hós, boldogok vagyunk:-)
2010. okt. 26. 18:32
73/79 anonim válasza:
A hugom barátjának volt a legjobb barátja... nem gondoltam, de reméltem, hogy így lesz, ahogy most van..:) egy 11 hónapos kislegény szülei vagyunk.
2010. okt. 26. 19:57
74/79 anonim válasza:
Virágüzletben dolgoztam 2002-ben és a férjem ismerte a munkatársamat,csak úgy beugrott hogy köszönjön neki de én akkor tudomást se vettem róla mert nem ismertem és egy makacs virágcsokorral voltam elfoglalva.Este amikor a buszt vártam újra összefutottam vele akkor már beszélgettünk is de csak ennyi.3 nappal később felhívott és illedelmesen bemutatkozott és azt mondta volna e kedvem randizni vele.Nekem akkor kapcsolatom volt és azt mondtam neki hogy most nem lehet.2 nappal később randim volt a pasimmal aki bevallotta hogy megcsalt én erre kirúgtam.Másnap újra felhívott a férjem hogy nincs e kedvem meginni vele egy kávét.Erre igent mondtam.Azóta együtt vagyunk 5 éve házasok.2 gyerekünk van,2007 június 7. lányunk született 2009 március 29 fiúnk született és boldogok vagyunk.
2010. okt. 26. 20:45
75/79 anonim válasza:
Ír kocsmában. Elmentem a mosdóba, mire visszajöttem elfoglalta a helyemet a pultnál szemtelenül. Nem éppen kedvesen eltessékeltem, de ő egész éjszaka mellettem maradt. Évekig barátok voltunk,együtt buliztunk. Aztán valahogy egyszerre lettünk szinglik, és egymásba bonyolódtunk. Rá egy hónapra összeköltözés, 10 hónapra esküvő, következő éven gyerek.
Akkor nem gondoltam volna, hogy gyerekünk lesz, de még azt sem, hogy összejövünk.
2010. okt. 26. 21:50
76/79 anonim válasza:
Valóban elképesztően sok internetes kapcsolatból lett házasság,gyerek.Nem tudom miért,de anno az enyémek soha nem működtek onnan.
2010. okt. 26. 21:59
77/79 anonim válasza:
Interneten és igen :)
2010. okt. 26. 22:28
78/79 anonim válasza:
17 évesen baráti társaság által. És már az első héten tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve. 10 éve vagyunk együtt, 5 éves házasok, (egyenlőre) két gyermek szülei. Hasonló jókat mindenkinek!
2010. okt. 27. 07:02
79/79 anonim válasza:
Iallysos, Görögország. Azért mentem ki, hogy elfelejtsem az exemet. Ez olyan jól sikerült, hogy férjhez mentem egy éve, minden olyan jó, mint a mesékben, és remélem így is marad. Férjem azt állítja, hogy rám nézett és tudta, hogy a felesége leszek. Én teljesen elvarázsolódtam, de nem gondoltam ilyenekre csak arra, hogy légyszives állítsa meg valaki az időt, mert ez most nagyon fontos pillanat az életünkben, valahogy ezt éreztem, hogy az első beszélgetés, pillantás nem jön vissza többé és megváltoztat mindent ja és sokkot kaptam olyan gyors tempóban történtek a dolgok. :) Magyarországon élünk és terhes vagyok, várjuk a bébit :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!