Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol ismerkedtedetek meg...

Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%
A főiskolán a kollégiumban ismerkedtünk meg. Már rögtön az első találkozásunkkor vagy 3 órát beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk, de én őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy az a helyes jóképű fiú akarhat tőlem bármit. Pedig akkor a férjem még mondta is viccből, hogy ő feleségül vesz. Aztán 3 évvel később csak ez lett a vége. Most 6 éve vagyunk együtt és van egy két éves törpénk is. Szóval még az elején vagyunk a kapcsolatnak viszonylag, de eddig nagyon jól működik. Már gondolkozunk a következő babán...
2010. okt. 25. 21:13
 42/79 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön találkoztunk, mind ketten dolgozni voltunk kint, először bunkó volt, nem is tetszett, de 2 hét után már összejöttünk, össze költöztünk, 3 évig együtt laktunk kint, majd haza jöttünk, összehàzasodtunk, terhes lettem, van egy 1,5 éves lányunk. 9 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok. 3000km-ert kellett repülnünk hogy megismerjük egymást:)
2010. okt. 25. 21:17
 43/79 anonim ***** válasza:
100%
Főiskolán találkoztunk az elején nem gondoltam semmit. A suli után összeházasodtunk ás a 3. házassági évfordulón fogantak az ikerink (egy fiú-egylány), akik most másfél évesek.:)))
2010. okt. 25. 21:23
 44/79 anonim ***** válasza:
100%
Kórusban:) Én azonnal tudtam, páromat meg kellett győznöm. Sikerült, 3 hós gyönyörű lányunk van:)
2010. okt. 25. 21:29
 45/79 anonim ***** válasza:
100%

Éveken keresztül(pontosan 7 évig) a legjobb barátom volt. Mindent tudott rólam, de soha semmi nem történt. Valahol mindig bujkált bennünk, mi lenne, ha... De mégsem lépett egyikünk se.

Aztán egyszer utaztunk valahová. És megfogtuk egymás kezét. Akkor eldőlt minden. Az a kézfogás más volt, mint azelőtt. Mindkettőnknek. Ez 4,5 éve volt. 2 éves a kislányunk.

2010. okt. 25. 21:37
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen,az utcán,13 évvel ezelőtt,követtek engem és a barátnőmet az egyik barátjával.Azonnal el akart venni,de még 7 évig kellett erre várnia.5 évnyi házasság után pontosan 1 évvel ezelőtt ikreink születtek,két fiú.Mindig tudtam h ő lesz a gyerekeim apja.
2010. okt. 25. 21:45
 47/79 anonim ***** válasza:
100%
Ő vett fel az akkori munkahelyünkre :-D És nem, egyáltalán nem gondoltam semmit, pedig átült mellém az interjú alatt :-DDD Én meg kis naiv vagyok. A második találkozásunkkor megkérte a kezemet én meg csak nevettem (meg amúgy is férjnél voltam). Évekig udvarolt úgy, hogy azt hittem csak viccel, aztán egyszer csak nagy nehezen leesett a tantusz, és rájöttem, hogy ő az igazi. Elszeretett az akkori férjem mellől. Azóta ő a férjem, és van két szép gyerekünk :-)
2010. okt. 25. 21:52
 48/79 anonim ***** válasza:
100%
Ennyien neten? De jó, mi is. Pedig akkor engem mindenki hülyének nézett, meg mondták, hogy csak a selejt hirdet társkereső oldalon. Mit csináljak, 27 éves voltam, körülöttem már mind elfogytak a facér pasik. 7 éve volt, 4 éve vagyunk házasok, 2 gyerek van. Reméltem, hogy sikerül valami komoly kapcsolatot találni, igen, ez volt a célom.
2010. okt. 25. 21:56
 49/79 anonim ***** válasza:
100%

Net... :) Love.hu. 3 éve és 14 hós a kis gyönyszemünk :)

Sok boldogságot,és hosszú egészséges életet kívánok Nektek!! :))

2010. okt. 25. 22:10
 50/79 anonim ***** válasza:
100%
Disco. Nem gondoltam volna, mert amikor először találkoztunk volt másik barátom. De aztán az egész egymásra találásunk mesébe illő volt. Már 12 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok vagyunk és van két csodálatos gyermekünk.
2010. okt. 25. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!