Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?
a hobbi zenekarunkhoz csatlakozott a mostmár férjem. álmomban sem gondoltam volna...
pedig tökéletes párost alkotunk!
10 és fél éve a BULINETEN :DDDD
Véletlenül klikkeltem rá, hogy privizzünk:DD most várjuk 2. babánkat:)))
munkahelyen,és nem gondoltam volna hogy ő lesz AZ AKI sőt...!!!
Most féléves a babánk:-)
Az egyetemen. És igen, őt akartam a gyerekeim apjának :) Csak akkor még nagyon úgy látszott hogy nem nőtt be a feje lágya (és nem is fog) és hogy nem vagyok egészen 100-as hogy vele akarok családot :)))
Szerencsére azóta kiderült, milyen jól döntöttem :) 8 éve vagyunk együtt, 2 picikénk van.
együtt táncoltunk a német tánccsoportban. Ő szerelmes volt egy msáik lányba a tánccsoportból, én is kiszemeltem egy másik fiút a csoportból. Utána én szakítottam a sráccal és egy új tánc betanulásakor összekerültünk egy párba. Utána nekem lett egy kapcsolatom, de már akkor is nagyon ragaszkodtam hozzá, csak még inkább barátilag, nem szerelemmel. OLyannyira, hogy szerettem volna, hogy ha megkérik a kezem, ő legyen a tanum. Aztán attól a sráctól is elmaradtam, és mikor összevesztünk, megkértem a férjemet, hogy kísérjen haza. Akkor kezdtünk el beszélgetni igazából először komoly dolgokról, nem csak poénokról.2 hét múlva közösen barátokkal kirándulni mentünk, és tudtuk, hogy onnan már egy párként fogunk hazajönni:)
Az első közös 1-2 hét után már éreztem, hogy nem volt életem nélküle és nem is tudnám elképzelni, hogy milyen lenne nélküle élni. Akkor még nem gondoltunk gyerekre. Ez volt 8 éve. 7 éve vagyunk házasok, most 9 hónapos a fiunk.
Discoban, majdnem 6 éve. 1 hónapon belül összeköltöztünk, fél év múlva összeházasodtunk. Kapcsolatunk 5-dik évfordulóján megszületett a kisfiúnk!
Szerelem volt elsőlátásra,ami most is tart.
20 éve az általános iskolában. Azóta együtt vagyunk. Hatalmas diákszerelem volt:)
Van 3 gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!