Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?
Egy zenekarban játszott az exem és Ő. Ott ismerkedtünk meg. Mindig mondogatta, h menjek majd el vele dolgozni, meg találkozzunk, én meg hülyeségből rávágtam, h oké, de nem gondoltam sosem komolyan (mint utóbb kiderült ő igen)Amúgy olyan kis bolondnak tartottam, egyeltalán nem egy komoly férfinek, de szerencsére félreismertem. Aztán szakítottam exszel, és egy jó darabig nem találkoztunk. Egy barátnőm és (jelenlegi) férje révén hónapokkal később újból találkoztunk (persze mint utóbb kiderült nem véletlenül)és akkor már egyértelmű volt, h mit is szeretnénk egymástól. Miután hivatalosan is összejöttünk, akkor már tudtam, h az Ő felesége szeretnék lenni és tőle szeretnék gyermeket.
8 éve vagyunk együtt.
4 év után megkérte a kezem, rá egy évre összeházasodtunk és két évvel később megszületett gyermekünk :))))))), aki 1 éves.
Dolgozunk a kistesón :))))
Mikor először megismertem álmomban sem gondoltam volna, h ő lesz a férjem, gyermekem apja, de miután összejöttünk.....szerencsére megváltozott minden :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!