Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol ismerkedtedetek meg...

Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
100%

Egy zenekarban játszott az exem és Ő. Ott ismerkedtünk meg. Mindig mondogatta, h menjek majd el vele dolgozni, meg találkozzunk, én meg hülyeségből rávágtam, h oké, de nem gondoltam sosem komolyan (mint utóbb kiderült ő igen)Amúgy olyan kis bolondnak tartottam, egyeltalán nem egy komoly férfinek, de szerencsére félreismertem. Aztán szakítottam exszel, és egy jó darabig nem találkoztunk. Egy barátnőm és (jelenlegi) férje révén hónapokkal később újból találkoztunk (persze mint utóbb kiderült nem véletlenül)és akkor már egyértelmű volt, h mit is szeretnénk egymástól. Miután hivatalosan is összejöttünk, akkor már tudtam, h az Ő felesége szeretnék lenni és tőle szeretnék gyermeket.

8 éve vagyunk együtt.

4 év után megkérte a kezem, rá egy évre összeházasodtunk és két évvel később megszületett gyermekünk :))))))), aki 1 éves.

Dolgozunk a kistesón :))))

Mikor először megismertem álmomban sem gondoltam volna, h ő lesz a férjem, gyermekem apja, de miután összejöttünk.....szerencsére megváltozott minden :)))))

2010. okt. 21. 23:20
 32/79 anonim ***** válasza:
77%
Fősulin ismerkedtünk meg. Először elérhetetlennek tűnt, aztán elkezdett érdeklődni a kolis szobatársam után, akinek nem jött be. Nekem annál inkább. A véletlenek összejátszása révén egyik buliba együtt mentünk, és reggelig beszélgettünk. Elhagytam miatta az előző, 2 éves kapcsolatomat. Ez volt 9 és fél éve. Most van egy 9 és fél hós kis hercegnőnk, és még szeretnénk mellé egy kis herceget :)
2010. okt. 22. 22:22
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Szaunában találkoztunk először, és utána viszonylag rendszeresen, én úszni jártam heti 3-4-szer, és utána szaunáztam, ő pedig szaunázni csak. Nem gondoltam volna, mert akkor még nős volt, igaz,válófélben. Sokat beszélgettünk, fokozatosan alakult ki, az első találkozás után kb. 3-4 hónappal jöttünk össze, és erre félévre volt az esküvőnk. Lányunk most 4 hónapos, imádjuk. Mindkettőnknek második házasság már.
2010. okt. 25. 20:04
 34/79 anonim ***** válasza:
87%
Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, és már az első randin éreztem ,hogy ez más.. DE! Később heti szinten veszekedtünk, féltékenykedett, gyanúsítgatott.. Ugyanakkor imádtuk egymást! Valamiért mégsem hagytam el, és Ő sem engem.. 1 évig ment így, mire rájött, hogy megbízhat bennem, szeretem, nem csalom meg! Azóta Ő a világ legjobb párja, az esküvőt jövő tavasszal tartjuk, és kicsilányunk nem rég múlt 7 hónapos! Boldogan élünk a sok kezdeti viszontagság ellenére! Sohasem kellene más egyikünknek se!
2010. okt. 25. 20:27
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
tavaly husvetban elmentem a baratnom falujaba, ott ismertem meg mar elso este (regen ok 2en egyutt jartak, most jo haverok) nem gondoltam volna h lesz valami koztunk, mert o nem magyar. de azota is egyutt vagyunk. januarban megtudtam h terhes vagyok, iden husvetban osszehazasodtunk (pont talalkozonk egy eves evfordulojan), majd szulinapomon megszuletett a kislanyunk!
2010. okt. 25. 20:31
 36/79 anonim ***** válasza:
ja, es 1 hetre a megismerkedesunk utan osszekoltoztunk:D
2010. okt. 25. 20:34
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
A Déli Pályaudvaron, és nem gondoltam volna, hogy ő lesz a férjem, és kislányom édesapja, de gyorsan meggyőzött.
2010. okt. 25. 20:35
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Rég óta ismertük egymást csak nem beszéltünk én kifejezetten utáltam Őt és tessék, 8 éve vagyunk együtt és van egy gyönyörű kislányunk nagyon szeretjük egymást.
2010. okt. 25. 20:45
 39/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátja feltett egy hírdetést a netre...felhívtam, külföldön volt, nem vette fel, de visszahívott. Már akkor tudtam, hogy ő lesz a férjem. Egy év múlva találkoztunk először(350 km-rel odább laktam). 1,5 év múlva kötöttünk házasságot. A házasságkötésünk 5. évfordulján lesz 14 hónapos a lányunk.
2010. okt. 25. 20:56
 40/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 1 utcával arrébb lakott a férjem mint én és apukámnak volt a munkatársa. Szerelmesek lettünk, még gondolkodni sem tudtunk a rózsaszín ködtől :)) Azóta 2 és fél éve házasok vagyunk és van egy 19 hónapos kislányunk!
2010. okt. 25. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!