Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?
Mé 1991-ben egy Fekete lyuk nevű szórakozóhelyen, én akkor voltam 19 éves, párom 18.
19 éve volt a nyáron, hogy együtt vagyunk, de nem házasodtunk össze.
van 2 gyrekünk: 10,5 éves fiú és egy 19 hónapos lány.
Jó ez a kérdés :)
Mi szánkózás közben 2000 januárján, én 16 voltam, ő 17. Szerelem volt első látásra! Sejtettem hogy komoly lesz, de akkor még nem járt házasságon és gyereken az eszem. 6-ik éve vagyunk házasok, és most lesz 2 éves a kislányunk.
Sziasztok! Mi 2007.12.15-én randivonal.hu-n ismerkedtünk meg, én voltam a bátor és írtam neki. Rögtön válaszolt:)
2007.12.28-án első randi
2007.12.31 éjfélkor megkérdezte lennék-e a barátnője:) Lettem:) Az évfordulónk 2008. január 1.:)
2009. februárjában eljegyzés, 2009.04.04 esküvő, 2009.04.24-én megszületett a kislányunk.
Mindkettőnknek második házassága, nagyon komolyan, életünk végéig szeretnénk együtt maradni. Nagyon boldogok vagyunk!
2006. a neten. 2007 összeköltözés, eljegyzés. 2008. esküvő, 2009 ikrek!.:)
Kedves kérdező, és te hol? Mikor?
U.bátyám lagziján (2008.05.17) ismerkedtünk meg, a legjobb barátja és akkor a tanuja volt! 4honap mulva (2008.09.20.) u.bátyám volt az ö tanuja az esküvönkön. :-) A héten vagy jövö héten születik a kisfiunk!
Igen, tudtuk mindketten, hogy nem futokaland lesz. Tudtam hogy Ö lesz gyermekeim apja! Szerelem elsö látásra.:-)
Kozos baraton keresztul.
Valoszinuleg elmentunk volna egymas mellett (mint azelott eleg sokszor mint kiderult), ha nem aznap teszek piercinget a kozos baratunk nyelvebe :D (kozmetikus es sminkes vagyok)
A ferjem is akart piercinget.
Epp egy csocsozni mentunk es O csatlakozott.
Epp egy borzalas "kapcsolatbol" akartam kiszallni O meg egy regi szerelem utan sovargott (mar nem volt szerelmes, csak a szerelem hianyzott neki).
Egyre surubben talakoztunk de sosem beszeltuk meg elore.....arra egyikunk sem emlekszik mikor is jottunk ossze :D csak az osszekoltozesunk napjat tudjuk.Novemberben lesz 5 eve.
Ra 7 honapra megkerte a kezemet a 22. szuletesnepomon.
24. szuletesnepomhoz 1 honapra volt az eskuvonk, mar tobb mint 2 eve.
Lassan 9 honapos a kis gyonyorusegunk :)
Ja es sosem gondoltuk volna :D
Egyikunk sem akart kapcsolatot eloszor nem, hogy ferjet/feleseget.....a gyerekrol nem is beszelve :D
Pedig a lanyom a legjobb dolog ami valaha velem tortent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!