Meg lehet változtatni egy kisbaba nevét? 6 hetes elmúlt.
Egyébként mi a neve, megkérdezhetem?
Második gyerekünk nevét a férjem találta ki, nekem nem tetszett egyáltalán, de engedtem, hogy legyen az. Kb 3 hónapos koráig nem bírtam kimondani ezt a nevet, mindig Huginak szólítottam. Aztán úgy megszerettem a nevét, most már egyáltalán nem bánom, hogy a férjem döntött :)
Minden másnap jókat sírok rajta hogy csak én lehetek ilyen béna hogy szegénynek más nevet akarok, és hogy miért nem tudom már megszokni ezt a nevet.
A férjem szerint meg tök mindegy hogy hívják, akkor is a mi gyerekünk szóval ő jól elvan így hogy Manócskának meg Tökmagnak szólítja.
Én is kíváncsi lennék a keresztnevére, ha nem gond. Mi sokat harcoltunk a férjemmel, h mindkettőnknek tetszőt találjunk és el is neveztük, aztán már több hónapos volt a Manó, mire bevallottuk,h ma sem tudnánk jobbat, de még mindig olyan furcsa, nem természetesen jön a szánkra.Aztán megbeszéltük, h valószínűleg a gyerek akarta, h ez legyen. Azóta a kis csaj "hozzáidomult" a nevéhez, nem is tudnám elképzelni mással. Nem bántam meg:-)
Ha viszont van jobban tetsző nevetek, még egyáltalán nem késő megváltoztatni, hajrá:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!