Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?

TV2 teletext CHAT oldal...
Már 8,5 éve ennek. 5 éve vagyunk házasok és van 2 gyermekünk.
Nem gondoltuk, hogy ez lesz, de szerettük volna:) És sikerült!

Chat.hu-n. :)
Először nem gondoltam, de az első randink után már biztos voltam benne, hogy ez egy nagyon, nagyon, nagyon hosszú és boldog kapcsolat kezdete.
Tart 6 éve, első babánkat várjuk.

Munkatársak voltunk!
Először még magázódtunk, akkor álmomba se gondoltam volna, hogy ő lesz a gyerekem apja... Sőt utána még sokáig nem!
Most 8,5 hónapos a fiunk! :)

De durva :) mi is interneten. Egy társkereső oldalon, úgy hogy én nem is kerestem társat. Ennek 8 éve. Akkor nem is "jöttünk össze" csak jóban lettünk. Mindenkinek más párkapcsolata lett, és végül egy véletlen folytán mégiscsak egymás mellett kötöttünk ki. Ennek már lassan 5 éve. 1 éves évfordulónkon megkérte a kezemet, ezt követően 1év és 3 hónap múlva összeházasodtunk, és 1 hét híján a 3. házassági évfordulónk előtt megszületett a kisfiunk aki hétfőn lesz 5 hónapos :)
Te is elmeséled?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!