Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol ismerkedtedetek meg...

Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%

Tv2. 805.chat-oldalon. Mi is..:) 6 éve ismerkedtünk ott meg, 3,5 éve összeköltöztünk, 2,5 éve esküvő, decemberben lesz 1 éves a kisfiunk!

Én sokáig harcoltam az érzéseim ellen, de nem ment...:))

2010. okt. 25. 22:29
 52/79 anonim ***** válasza:
100%
Mi kollegák voltunk és első látásra szimpatikusak lettünk egymásnak. Én gitározni jártam hozzá és ott az első órán elénekelte nekem Az édes kisfiam című számot és én akkor eldöntöttem, hogy Ő lesz a gyerekeim apja. És így is lett, van egy másfél éves édes kisfiunk. :) Ennek már 5 éve, 3 éve vagyunk házasok. És dolgozunk a következő édes (remélem) kislányon. :)
2010. okt. 25. 22:47
 53/79 anonim ***** válasza:
100%

Már ismertem gyerekként.Eggyütt játszottunk,szánkóztunk.Aztán ez úgy elmaradt.Majd gimnáziumban ismét összefutottak a szálak.16,5 évesen elkezdtük a kapcsolatot.Ennek 13 éve.azóta volt esküvö 2006 ban,és van 2 gyermekünk......

A fene sem gondolta,hogy ez így alakul.....

2010. okt. 26. 07:41
 54/79 anonim ***** válasza:
100%

Love.hu- n :) Látom, nem egyedüli az esetünk :)))

egyikőnk sem úgy állt neki, h komoly kapcsolatot akar, csak úgy ismerkedtünk. És íme az eredmény: 3 éve vagyunk együtt, 1,5 éve vagyunk házasok, és 1 éves a kislányunk :)

2010. okt. 26. 08:36
 55/79 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1 munkahelyi továbbképzésen Debrecenben(ő miskolci,én budapesti vagyok)

Első percben nem tetszett,aztán egyre jobban igen:),1 hónap múlva jöttünk össze,utána össze is költöztünk,1 év múlva volt eljegyzés,2 év múlva esküvő,3 év múlva gyerkőc:).

Most volt a 7.házassági évfordulónk,és már 2 kisfiú szülei vagyunk:)

Már első perctől nagyon jól vette az én család utáni vágyamat(nekem nem volt rendes családom),így igen,gondoltam,hogy Ő lesz a férjem,gyermekeim apja.

2010. okt. 26. 09:15
 56/79 anonim ***** válasza:
100%

Discoban 10 éve, nyáron. 1 hónap múlva összeköltöztünk, fél év múlva összeházasodtunk, következő nyáron megszületett a kisfiunk, idén pedig a kislányunk. Szerelem első látásra, ami még most is tart!!!! Most gondolkodunk a 3. babán.

Én úgy gondoltam vagy ő lesz a férjem, vagy senki! Ő lett!:-))

2010. okt. 26. 09:20
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
Buliban. Egy társaságba jártunk, már 5 éve együtt vagyunk, van 1 8 hós kislányunk. Álmomban se gondoltam volna akkor hogy Ő lesz a gyermekem apja, akkor még csak 17 voltam, Ő pedig 10 évvel idősebb. De hál' Istennek így alakult. :D
2010. okt. 26. 09:30
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Az ex barátomon keresztül. :) Vagy 2 hónapig jártunk az exel, elmentünk egyszer bulizni, és akkor elvitt a haveri társaságba, és ott volt Ő is. Nem sokkal rá szakítottunk, és "véletlenül" néha összefutottunk. Akkor sörözőben dolgoztam, egyszer meghívtam kávézni. El is jött, mondta, hogy este felé visszajön. Vissza is jött, hatalmas vihar volt( nagyon-nagyon flek, ha dörög, meg villámlik:)), felajánlotta, hogy hazavisz, és meg adtam bátrat: Nem kell, van esernyőm!! Na csak hazavitt, és akkor volt az első csók, és azóta vagyunk együtt. Én már szerettem volna kikötni valakinél, és családot. Ennek több, mint 4 éve, ugyanazon a napon házasodtunk össze, amikor elcsattant az első csókunk, csak rá 3 évre. Már van egy 9,5 hónapos kisfiunk, és szeretnénk még egyet.
2010. okt. 26. 10:12
 59/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia! mi Drezdában jöttünk össze,vagyis akkor egy egyéjszakás kalandnak indult,hisz mind2en párkapcsolatban voltunk.Soha nem gondoltam volna h össze fogunk házasodni,főleg h csak a haverom volt:) De a legjobb:) Azóta megmentettem az életét,5éve vagyunk együtt,hamarosan 1 éve házasok s fél éves babával:) 25évesek vagyunk:)
2010. okt. 26. 10:26
 60/79 anonim ***** válasza:
100%
Szia,mi a bátyám lagziján ismerkedtunk meg,ennek már lassan 14 éve,akkor voltam 17 éves.2 évig jártunk,majd osszeházasodtunk,nagyon sokan ellenunk voltak,mind a két félrol,de az ido minket igazol,azota is egyutt vagyunk,van két gyerekunk,a nagyobbik 11 éves a kicsi 1 éves.
2010. okt. 26. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!