Hol ismerkedtedetek meg jelenlegi férjetekkel/feleségetekkel? Gondoltátok volna (először), hogy ebből még házasság/kisbaba lesz?
Tv2. 805.chat-oldalon. Mi is..:) 6 éve ismerkedtünk ott meg, 3,5 éve összeköltöztünk, 2,5 éve esküvő, decemberben lesz 1 éves a kisfiunk!
Én sokáig harcoltam az érzéseim ellen, de nem ment...:))
Már ismertem gyerekként.Eggyütt játszottunk,szánkóztunk.Aztán ez úgy elmaradt.Majd gimnáziumban ismét összefutottak a szálak.16,5 évesen elkezdtük a kapcsolatot.Ennek 13 éve.azóta volt esküvö 2006 ban,és van 2 gyermekünk......
A fene sem gondolta,hogy ez így alakul.....
Love.hu- n :) Látom, nem egyedüli az esetünk :)))
egyikőnk sem úgy állt neki, h komoly kapcsolatot akar, csak úgy ismerkedtünk. És íme az eredmény: 3 éve vagyunk együtt, 1,5 éve vagyunk házasok, és 1 éves a kislányunk :)
Szia!
1 munkahelyi továbbképzésen Debrecenben(ő miskolci,én budapesti vagyok)
Első percben nem tetszett,aztán egyre jobban igen:),1 hónap múlva jöttünk össze,utána össze is költöztünk,1 év múlva volt eljegyzés,2 év múlva esküvő,3 év múlva gyerkőc:).
Most volt a 7.házassági évfordulónk,és már 2 kisfiú szülei vagyunk:)
Már első perctől nagyon jól vette az én család utáni vágyamat(nekem nem volt rendes családom),így igen,gondoltam,hogy Ő lesz a férjem,gyermekeim apja.
Discoban 10 éve, nyáron. 1 hónap múlva összeköltöztünk, fél év múlva összeházasodtunk, következő nyáron megszületett a kisfiunk, idén pedig a kislányunk. Szerelem első látásra, ami még most is tart!!!! Most gondolkodunk a 3. babán.
Én úgy gondoltam vagy ő lesz a férjem, vagy senki! Ő lett!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!