Szomszédos helyen dolgoztunk, többször láttam egy héten, és megtetszett. Aztán egyszer bejelöltem a neten ismerősnek, és írtam neki. Persze egyikünk sem akart hosszútávú kapcsolatot, mindketten elég rossz párkapcsolatban voltunk. Így csak egy pásztoróra erejéig akartunk együtt lenni, de ez már az első csóknál megváltozott... Akkor éreztük, hogy ez több lesz. És tényleg, azóta házasok vagyunk, és babát várunk. :)
2010. okt. 21. 16:26
22/79 anonim válasza:
:) Szintén internet, egy online szerepjátékban. Eleinte a karakteremnek udvarolt, aztán nekem :D
6 éve vagyunk együtt, 16 hónapos a kislányunk.
A játékot már abbahagytuk...
2010. okt. 21. 16:39
23/79 anonim válasza:
Ügyfelem volt- randira hívott nagy félősen...
egy év múlva eljegyzés,
két év mulva lagzi,
4év mulva egy fiugyerek ,
6év mulva még egy fiugyerek,
:-)
remélem lesz még egy lányom is tőle:-D
2010. okt. 21. 16:47
24/79 anonim válasza:
munkahelyen. hozott egy beteget és megakadt rajta a szemem. De hogy Vele család gyerek azt sose gondoltam volna:-))
A második babánkat várom aki januárban érkezik:-)
2010. okt. 21. 17:11
25/79 anonim válasza:
A gimnáziumban ismerkedtünk meg a férjemmel 17 éve. 15 éve vagyunk együtt, 8 éve vagyunk házasok és majdnem egy éves a kisfiunk. Igen, mi kezdetektől úgy gondoltuk, hogy ebből házasság lesz.
2010. okt. 21. 17:18
26/79 anonim válasza:
Chaten,8eve.Nem gondoltam hogy o lessz a ferjem.aztan elkezdtek porogni az esemenyek.
2010. okt. 21. 19:24
27/79 anonim válasza:
a kollégám barátja a férjem.A kollégám úgy gondolta,hogy összeillenénk,ezért megadta az e-mail címeinket a másiknak.Előbb pár e-mail, egy telefon,amin randit beszéltünk meg.Egy éves évfordulón lánykérés,4 hónap múlva esküvő, esküvő után kilenc hónappal megszületett a fiúnk, aki 13 hónapos.
2010. okt. 21. 19:33
28/79 anonim válasza:
Interneten, randivonalon. Igen, mertem remélni, hogy Ő lesz Ő. :)
5,5 éve vagyunk együtt, 1 éves a kisfiunk.
2010. okt. 21. 20:00
29/79 anonim válasza:
Helyijáratos buszon ismerkedtünk meg.
Nem gondoltam, hogy Ő lesz a gyermekem apja. De örülök, hogy ez lett ebből a kapcsolatból. Nagyon jó apuka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!