Mikor éreztétek azt, hogy könnyebb lett a babával? Amikor már tényleg jól éreztétek magatokat mellette?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 12:43
41/44 anonim válasza:
Amúgy nekem a férjem sokat segít csak az a baj hogy hétvégén van csak itthon a munkája miatt. Ezért nehéz de egyébként mindig igyekszik kivenni a részét és segíteni nekem. De én is azt várom ha már nyílik a kis értelme és lehet vele menni kirándulni, állatkertbe, erdőbe bárhová ami élmény.
36-os voltam
42/44 anonim válasza:
Bölcsi..
Bár már egy hete itthon van a gyermek hasmenés miatt, most meg köhögni kezdett úgyhogy lehet a köv hét is bukó.
De a bölcsi is csak úgy segítség ha magánbölcsi és nem kell dolgozni mellette vagy fél napot dolgozik az anyuka, de a kicsi délutánig ott van.
Én családi vállalkozásban kezdek elsejével, de ez spec helyzet.
De tényleg úgy lenne jó ha semmit nem kellene dolgoznom. Mondjuk engem meggyilkol a rossz alvás.
43/44 anonim válasza:
(A magánbölcsibe is kell munkáltatói)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!