Mikortól éreztétek, hogy könnyebb a babával/kisgyerekkel?
Én úgy folyamatosan azt éreztem, hogy minél nagyobb, annál könnyebb.
Kb 3,5-4 évesen volt, amikor "sokkal" könnyebb lett minden.
Már "rendesen" beszélt, szobatiszta volt éjjel-nappal, átaludta az éjszakát az ágyában, a szobájában.
Oviba rendesen beszokott, napi rutinná vált (és azóta is nagyon szereti).
Most lesz az 5. szülinapja. Imádom. Annyira jó vele minden, és olyan egyszerű az élet.
2,5 éves a lányom. Mikor már mászott kicsit jobb lett. A járással még jobb. Aztán jött a hiszti korszak, ami még most is tart!
De már van h egyedül elmolyol 5-10 percet
Az éjszakák még most sem jók. Még soha nem aludta át az éjszakát.
Kitartás
Azt gondolom mindenki minden helyzetet másképp él meg.
Nekem a terhesség és az elsö 1 év , föleg a szoptatás volt a legnehezebb idöszak. Szülés és hisztikorszak már könnyebb volt.
Elsö lányom elég nyugodt gyerek volt, a második sem egy ördög,de talán mikor mindegyik 4 éves elmúlt és egyedül wc-re eltudnak menni, a játszón nem kell midnen pillanatát követnem, otthon eljátszanak egyedül és nem kell mellettük lennem.
Habár hiszti van rendesen, de egy hoisztivel jobban kijövök mint egy hasfájós babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!