Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor éreztétek az először,...

Mikor éreztétek az először, hogy összeszoktatok, kicsit könnyebb lett az eleje?

Figyelt kérdés
Tudom, minden korszaknak meg van a sajátos nehézsége, 2 hetes a kisfiam, de egyszerűen azt érzem, hogy sosem leszünk túl ezen az elejével járó nehézségen, a gyermekágyi időszakon. Ráadásul a hormonok is szarakodnak velem, nem mondanám, hogy depis vagyok, de azért megzuhantam.
2021. dec. 8. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából a gyermekágyi időszak (6 hét) végére.
2021. dec. 8. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon átérzem.

Én nagyon türelmetlen voltam a terhesség alatt, évek után jött össze a baba, alig vártam, hogy a karomba tarthassam. Rettenetesen izgatott voltam, aztán végre megindult a szülés. Reggel megszületett a kisfiam, aznap este pedig már sírtam, hogy mikor leszünk túl ezen az időszakon. Épphogy véget ért egy hosszú várakozás, máris kezdődött egy másik.

A mai napig nem értem mi volt velem, de én is azt hittem, hogy az a keserves éjszaka a kórházban örökké fog tartani.

Utána valahogy megfeledkeztem erről, és már hipp-hopp 6 hónapos volt. Mintha csak pislogtam volna.

Nagyon sokat számít, hogy hogyan gondolkodsz. Azt tudom mondani, hogy próbáld meg élvezni ezt az időszakot a nehézségekkel együtt. Ez ilyen, túl kell élni.

2021. dec. 8. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igaz en nem vagyok túl rajta még de hátha segít a tudat hogy nem vagy egyedül ezzel.

Az én kislányom is 2 hetes, és nekem is nehezen megy, ráadásul most volt haláleset a családba szóval duplán osszevisssza vannak az érzelmek... Ha van kedved irj nyugodtan. Hátha egy kis beszélgetés segít. :) meg a tudat is hogy nincs egyedül az ember.

2021. dec. 8. 16:49
 4/4 Malacka1212 ***** válasza:
Nekem akkor lett könnyebb amikor tápszeres lett. (5 hetesen) Onnantól nyugodt, kiegyensúlyozott baba lett. Most megint nehéz (14 hónapos) 2 örlő foga jön, nyűgös. Ráadásul mostmár kinyilvánitja erőteljesen az akaratát... :)
2021. dec. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!