Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Aki úgy élte meg,...

Anyukák! Aki úgy élte meg, hogy nagyon nehéz a babázás eleje, az hogy döntötte el, hogy legyen-e mégegy baba?

Figyelt kérdés

Hasfájás, állandó otdítás, fogzás, örökös anyán lógás 0 segítséggel.

Lett végül második? Ugyanolyan nehéz volt?

2014. máj. 13. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Elmúlik ez az időszak és elfelejtődik. Vállaltam a másodikat elég gyorsan mert szerettem volna, mert nem az első év döntő nekem,hány gyerekem lesz:) Egyébként a második az ellentéte volt az első állandóan bőgősnek. Viszont az elsővel később sem volt könnyebb. De a nehéz napok ellenére nagyon boldog voltam:)
2014. máj. 13. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 17 hónapos a fiam, aki a többemberes kategória baba, eleinte extra hasfájással, sok sírással, full anyásan, a fogzás még most is megy. A segítségem heti 1X anyósom pár órára, de szeretnénk tesót! Már rajta vagyunk! félek én is, hogy mi lesz, fontosnak tartom, hogy legyen a fiamnak még valakije rajtunk kívül a világon, és testvér nélkül nem tudom elképzelni az életet én sem..Bízom benne, hogy a második más természet lesz..
2014. máj. 13. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokáig nem akartunk még egyet. Aztán mikor a nagy 12 éves lett, mi meg kezdtünk kicsúszni az ideális időből, akkor hirtelen döntöttünk, hogy vagy most bevállalunk még egyet, vagy később már sosem, és lehet, hogy nagyon megbánjuk, akkor meg már késő lesz.

Bevállaltuk, nem bántuk meg, imádjuk és a büszkeségünk a kisfiunk, pedig vele még sokkal nehezebb volt, mint a naggyal. 4 éves, szerencsére túl vagyunk a nehezén, de majdnem ráment a házasságunk.

Barátnőmnek a férje erőltette a másodikat, rábeszélte. Sokszor mondja, hogy még egyszer biztosan nem megy bele abba, hogy szüljön. pedig neki a kicsivel valamivel könnyebb, mint a naggyal volt.

2014. máj. 13. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem az elso angyal volt. 8 honapos koraig evett-aludt. Megsem ezert dontottunk a masodik mellett.

A nagy epp a dackorszak vegen, hisztikorszak elejen lett teso. Kozben bolcsi, allandoan beteg, ha kell, ha nem. Haaat..nem epp volt egyszeru a "nem alszom" unszulott mellett, aki csak b.kocsiban hajlando friss levegon orakat aludni, mikozben mozog alatta a kocsi. Ezt igy fsz-i lakasban, erkely nelkul, full lazas nagyobbik mellett igazan szorakoztato volt.

En alapbol tudtam, hogy egy csaladban csak egy gyerkoc lehet "angyal". A tobbi mar csak a szerencsen mulik, hogy ez az elso gyerek lesz-e vagy a masodik.

2014. máj. 13. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
a első fiam végig sírta az első 3 hónapot...csak kézben volt el hasamon aludt még éjszaka is, úgy fájt a hasa .Aztán 1 hónap nyugi volt bár kézben volt sokat,de nem sírt...majd jött a fogzás..... és a dackorszak,,,igazából a mai napig nem egyszerű vele, több emberes gyerek lenne ha volna segítség... 3 éves most !!ennek ellenére bevállaltunk tesót mondván ilyen kizárt,hogy megtörténjen mégegyzer...4 hónapos most az öccse,az eleje jól indult evett aludt majd nála is jött a brutális hasfájás,lesem lehet tenni sőt sétálni kell ha ülök vele azsem jó...letenni percekre lehet egy nap azt is több részletben, 2 hónapos korában tejfehérje allergiás lett, diétázok én is mert szopik még ,tejmentes tápot eszik bukik állandóan,ekcémás durván és még a hasfájás is megvan,hát a túlélésre játszom egyenlőre, egyedül egész nap a két gyerekkel...több tesó nem lesz!őket imádom ezek ellenére nem bántuk meg!!!!talán kicsit könnyebb kezd lenni ,de a fogzás még előttünk van....
2014. máj. 14. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

az én fiam 19 hónapos most, 17 hónapos koráig amig szoptattam egyetlenegy átaludt éjszakánk nem volt. egész pontosan még pár hét volt mire rendeződött az alvása mert közben elutaztunk hetekre. a másfél évig nem alvás nagyon leviselt engem, mindenre kihatott...igaz ezenkívűl ő tényleg egy angyal gyerek...

mióta viszont alszom, úgy egy hónapja, határozottan vágyom egy másik babára. szeretnék újra várandós lenni, újra kisbabát a karjaimbainkba a férjemmel és kistestvért a kisfiamnak.

ahogy írta egy hozzászóló, elfelejtődik ez...

igaz jön a dackorszak, de az is eltelik majd...:-)

sajnos ebben a hónapban nem jött még össze a kistestvér de reméljük mihamarabb jön! :-)

hogy milyen lesz majd..hát lesz nehézség az biztos, de túlleszünk azon is!

mennyi idős a gyermeked?

2014. máj. 23. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:
2 éves, a dackorszak kellős közepén. :-)
2014. jún. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!