Mikor éreztétek azt előszőr, hogy könnyebb az anyaság?
Hát ebből a szempontból hamarosan. Más szempontból? Ha kiházasítottad őket...
Amúgy javaslom a füldugót, hülyén hangzik, de nekem bejött.
Anélkül egy nagyobb levegővételére is felébredtem, azzal meg csak amikor kellett.
Sok boldogságot!
3 gyerekes anyuka
Szia gratulálok a babához:)
Az enyém már 20 hónapos és hidd el,hogy most sem könnyű,csak más miatt ,mint neked.
Ezek,amiket leírtál változni fognak idővel.
Megismered a jelzéseket.Ne akarj otthon "semmit" csinálni..ha megteheted, mert nincs másik gyerek,inkább pihenj,amikor alszik a baba.
Most minden megváltozik és adj magadnak is időt,majd meglesz csinálva minden,csak más ritmusban.
Én már sajnálom,hogy nem igy éltem meg,hanem tiszta görcs voltam,hogy nem haladok úgy a dolgaimmal ,mint a baba előtt.
Ez most hidd el annyira nem fontos!!!!
Amikor a lányom olyan pici volt,mint a tiéd még tv-sem néztem csak teljesen lehalkítva,hogy halljam ha ébren van stb brrrr,tiszta hülye voltam :)
A napirend is szépen ki fog alakulni,és lesznek időszakok,mikor totál felborul majd és egy teljesen másik lép életbe.
Nem tudom szoptatsz e?,én talán a saját tapasztalatlanságom miatt,meg semmi segitségem nem volt minden etetés után,csak beraktam az ágyába és kész.Nem vettem fel állandóan.Az első időkben elvileg csak alszanak és esznek:)
Nálam ez működött a lányom a mai napig úgy alszik,hogy semmi fakszni nincs előtte...beteszem az ágyba és kész.
Ebből a szempontból idővel könnyebb lesz majd vele neked is,ahogy összeszoktok.
Amúgy én úgy gondolom,hogy az anyaságnál nehezebb nincs:)
Most éld meg ezeket a pillanatokat,ne görcsölj a házimunka stb. megvár...:)
Csak nyugalom!!!!
Nekem mindig azt mondták, hogy ahogy a hónapok telnek, úgy könnyebb lesz, szerintem viszont minden életkornak/időszaknak meg vannak a maga nehézségei, ami miatt azt mondhatjuk, hogy bizony nem könnyű.. :) Szóval kitartás! :)
13.hónapos lányka anyukája
Egyenlőre pontban 8.hónapját betöltve éreztem/ érzem könnyebbnek a lányommal a dolgokat! Én az elmúlt időkben még sose voltam ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott! :)
A napirend, összeszokás, nálam 6-8.héttől volt okés! :) A 8.héttől átaludta az éjszakát, megértettem a jelzéseket és kialakult a napirendje! :)
Kitartás, gyorsan szalad az idő! :)
Kb. 3-3,5 éves kortól kezd egész "tűrhetővé" válni. És ezt nem azért írom. De előtte a dackorszak, ahisztik, hogy elszalad 6x előled, a szobatisztaság...stb. Egy 3,5 éves már egyedül eszik, ott lehet hagyni 5 percre, próbál egyedül öltözködni, önállósodik. Persze vannak hisztik még így is, de ezeket lehet kezelni. Meg a tapasztalat is már ugye.....
Babával konkrétan meg úgy 3-4 hónapos kortól, amikor már alábbhagy a hasfájás, lesz napirendje stb. Kb. Másfél éves korig tart ez az "ideális" állapot, utána kell felkötni a gatyót! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!