Amikor megszületett a babád, azonnal éreztétek iránta a feltétel nélküli őszinte szeretetet? És az apukája?
határtalan boldogság, szeretet, kötődés, aggódás érte, igen megvolt az elejétől. de én ugy érzem h születése óta ez fokozódott is!
apuka nevében nem nyilatkozhatok, nem beszéltünk erről igazábol hogy is érzett-érez, de látom h imádja a fiait,az első perctől mindenben segitett körülöttük, szoval szerintem ő is igy van vele.
"Manónk" ááááá istenem!
Amúgy kíváncsi lennék férfiak ŐSZINTE véleményére is. Lehet, hogy lenne meglepi...
Ez érdekes kérdés és talán én leszek az egyetlen,aki ezt fel meri vállalni:de nem kimondottan.Vagyis szeretni szerettem,hogy ne szerettem volna;de nekem nem volt meg az ,amit a filmekben lát az ember,és amiről mindenki beszél:ahogy megszületik egyből anyának érzi magát az ember és jön a lila köd,hogy az az ő gyereke.Nekem ez nem volt így.Jelzem első baba volt.Pedig esküszöm,hogy mindennél jobban vártam és imádtam állapotos lenni.Alig vártam az UH-kat,imádtam,hogy mocorog,stb.Viszont mikor megszületett valami fura lett.Nem tudtam kezelni a dolgot,nem éreztem,hogy ő az enyém.Olyan "semmilyen" volt.Ahhoz tudnám hasonlítani,mint mikor kap kölcsön az ember valamit,de tudja,hogy csak 1 ideig van nála,aztán vissza kell adnia.Én így éreztem.A kórházban még elvoltunk,3 óránként hozták ki szopizni.Aztán mikor haza jöttünk rám szakadt a világ.Nem tudtam miért ordít folyton,nem tudtam mit és hogyan kell csinálni.Az idegösszeomlás szélén álltam és bevallom,megfordult a fejemben,hogy "kellett ez nekem??".Aztán ahogy teltek a hetek,összeszoktunk.Szó szerint,mert az elején ő sem kötődött hozzám.Mindenkinél megnyugodott,csak éppen nálam,az édesanyjánál,nem.Ez még olaj volt a tűzre.Így utólag visszagondolva,nálam kb. a 2. hónapra ért be az "anyai szerep" és onnantól érzem azt,amit az elején is "kellett" volna.Most már 5 hónapos és IMÁDOM,mindennél jobban.Az életemet odaadnám neki,annyira szeretem.Sokáig lelkifurdalásom volt emiatt,de azt hiszem nem attól lesz valaki jó anya,hogy már a szülőágyon átjön neki az érzés.
Tessék,lehet lepontozni szuper anyukák!Én felvállaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!