Ti mit néztetek meg először a babátokon, amikor megszületett? Milyennek láttátok?
Húú nekem az arca nagyon nem tetszett, olyan kis nagypapás volt. Ráncos, lila, talán kicsit duzzadt is volt az arca. :( Nem tetszett na. :)
Szóval, amit megnéztem, azok az ujjai voltak, hogy mind megvan-e... és a fütyi... helyén van-e. :)
Ez felejthetetlen számomra, pedig már 1 éves a Fiam.
Ahogy a mellkasomra tették, rögtön az arcát, a fejformáját néztem, hogy kire hasonlít. Nem hasonlított senkire.
Aztán megállapítottam magamban, hogy akárhogy is nézem, tökéletes, gyönyörű, sehol egy ránc vagy nyomódás, minden hibátlan rajta ... Ő első pillanattól fogva nagyon élénken nézett, pontosabban próbálta nyitogatni a szemeit és rám nézni. Olyan hihetetlen volt ...
És mostanában, ahogy utólag visszanézegetem a születési videokat, képeket, bizony meg kell, hogy állapítsam, hogy igenis vörös, magzatmázas volt, a feje pedig eléggé meg volt nyúlva szegénykének ...
Érdekesen működik az anyai érzékelés :-)
Én is az arcát. Császárral szültem, de nem altatásban, és úgy hozták oda, hogy már be volt pólyázva.
A férjem szokta emlegetni, hogy ő soha nem fogja elfelejteni, amikor a kislánya először ránézett (amikor a műtőből vitték ki a kórterembe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!