Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinél mennyit volt kint a...

Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
66%

70 igen az,es tenyleg megijedtem.de itt kar volt leirnom,mert en vagyok a szar.

A noverketol utana bocsanatot kertem es megkertem ha maskor alszom akkor keltsen fel.az volt a valasza,hogy csak nem gondolom hogy makd ebreszteni fog,van eleg dolga...ennyit az empatiarol.

2023. jún. 17. 16:27
 72/79 anonim ***** válasza:
28%

Fuh, milyen màr elvinni kèrdès nèlkül a gyereket az anya mellől!! Putri egy kórhàz lehet.

Ès egy hallàsvizsgàlat nem ok arra, hogy elvàlasszàk az ùjszülöttet az anyjàtól, èbren sem.

Nàlunk meg tudtàk ùgy oldani, hogy a vizsgàlò jàrt körbe, nem a babàkat szedtèk be. A kezemben volt a gyerek, mikor a fülèt vizsgàltàk.

Ha agy helyen meg lehet oldani, akkor mindenhol megoldható lenne.

Vègig velem volt a gyerek. Mondjuk csak 12-14 óràt voltunk osztàlyon, előtte 4 òràs ,,aranyòrànk" volt.

2023. jún. 17. 16:27
 73/79 anonim ***** válasza:
66%
71-es, nem kellett volna bocsànatot kèrned. Őm voltak tahòk, nem te.
2023. jún. 17. 16:33
 74/79 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiakadtam volna..

Én minden vizsgálaton vérvételen ottvoltam, mert ott akartam lenni.

Nekem ez fontos..

Otthon is akkor tudok pihenni, ha a baba is pihen, nekem fontos volt, hogy ezt kontrollált környezetben meg tudjam tanulni abban a röpke 2-3 napban.

Így pihenésre nem adtam be sosem.

Viszont làtogatási tilalom volt, így, ha hoztak nekem valamit, azért a portàra kellett menni.

A babát odàig kivinni nyilván nem lehetett, így volt, hogy erre az időre leadtam.

Vagy amikor mindenki aludt ( baba is) és én tusolni mentem, hogy ha felkel véletlen ne verje fel a másik 2 anyukát és 2 babát.

Most móka és kacagás lesz.🤣🤣

2 babát várunk🙈

2023. jún. 17. 17:11
 75/79 anonim ***** válasza:
74%
68# vagyok. 71-es érthető nyilván,hogy megijedtél, attól hogy azt gondolom,hogy azért jelenetet rendezni nem gondolnám,hogy normális ezért,emberi hangon nyelven is értenek ők, attól még nem ítéltelek el és nem gondolom,hogy nem normális. Az aggódás nyilván jogos volt. Nekem is voltak bent nézeteltérések,de szépen emberi hangon átbeszéltük. Nálunk amíg kimentem a férjemmel és bent volt a többi baba között a lányom felügyelet mellett,mire visszamentem nem találtam, addig megpróbálták a hallásvizsgálatot. Nem problémáztam,persze meglepődtem hova lett,kerestem ott körbe,de sejtettem hogy a hallását nézik,viszont az is hozzátartozik hogy ismerem őket és tudtam,ha nagy gáz volna,akkor úgy is kijönnek utánam szólni azonnal, ebből sejtettem hogy nincs gond. Nem a rossz szándék vezérli őket.
2023. jún. 17. 17:26
 76/79 anonim ***** válasza:
55%
74# Én is így vagyok,de nálunk a vért,amikor vettek általában a vizitnél,oda csak a babákat vitték, így már csak a ragtapaszból szembesültem vele. Illetve akinek koraszülött,se engedik be a PIC-re mindig,sajnos. Nekem csak az őrzőben volt hál isten két napig,de még onnan is elküldtek többször, ráadásul nem egy helyen volt az újszülött résszel,hanem egy másik épületrész. Mivel az értékeiről tájékoztattak, így ott is volt vérvétele amin nem lehettem ott. Mindenki ott szeretne lenni egyértelműen,de vannak helyzetek amik nem teszik lehetővé. 68# voltam
2023. jún. 17. 17:36
 77/79 anonim ***** válasza:
100%
Vèrt minek vettek? Pku tesztre gondolsz? Azt nem neveznèm vérvètelnek, pàr csepp csak. De nagyon durva, hogy nem szoltak előra. Mintha a tulajdonuk lenne a gyerek, az anyànak meg semmi köze nem lenne hozzà.
2023. jún. 17. 17:40
 78/79 anonim ***** válasza:
100%
77# Nálunk koraszülött lett, így vettek vért, gyulladást is néztek. Meg egy hétig bent voltunk,a bilirubinja magas volt, úgy hogy azt is ellenőrizgették többször(nem minden nap), főleg a végén hogy hazaadható e. Időre született babánál nincs ennyi,aki 48 óra után hazamegy. 78# voltam
2023. jún. 17. 17:46
 79/79 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a hallásvizsgálat szerencsére úgy ment, hogy körbejártak és mondták az érintett anyukáknak, hogy ha x óra után valamikor alszik a gyerek, tolják be hallásvizsgálatra. A többi vizsgálatnál, ahol nem kellett, hogy aludjon, ők vitték el a babát, de nappal volt, ébren voltunk és általában szóltak is a reggeli vizitnél, hogy délelőtt lesz egy ilyen.
2023. jún. 17. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!