Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?
70 igen az,es tenyleg megijedtem.de itt kar volt leirnom,mert en vagyok a szar.
A noverketol utana bocsanatot kertem es megkertem ha maskor alszom akkor keltsen fel.az volt a valasza,hogy csak nem gondolom hogy makd ebreszteni fog,van eleg dolga...ennyit az empatiarol.
Fuh, milyen màr elvinni kèrdès nèlkül a gyereket az anya mellől!! Putri egy kórhàz lehet.
Ès egy hallàsvizsgàlat nem ok arra, hogy elvàlasszàk az ùjszülöttet az anyjàtól, èbren sem.
Nàlunk meg tudtàk ùgy oldani, hogy a vizsgàlò jàrt körbe, nem a babàkat szedtèk be. A kezemben volt a gyerek, mikor a fülèt vizsgàltàk.
Ha agy helyen meg lehet oldani, akkor mindenhol megoldható lenne.
Vègig velem volt a gyerek. Mondjuk csak 12-14 óràt voltunk osztàlyon, előtte 4 òràs ,,aranyòrànk" volt.
Én is kiakadtam volna..
Én minden vizsgálaton vérvételen ottvoltam, mert ott akartam lenni.
Nekem ez fontos..
Otthon is akkor tudok pihenni, ha a baba is pihen, nekem fontos volt, hogy ezt kontrollált környezetben meg tudjam tanulni abban a röpke 2-3 napban.
Így pihenésre nem adtam be sosem.
Viszont làtogatási tilalom volt, így, ha hoztak nekem valamit, azért a portàra kellett menni.
A babát odàig kivinni nyilván nem lehetett, így volt, hogy erre az időre leadtam.
Vagy amikor mindenki aludt ( baba is) és én tusolni mentem, hogy ha felkel véletlen ne verje fel a másik 2 anyukát és 2 babát.
Most móka és kacagás lesz.🤣🤣
2 babát várunk🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!