Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinél mennyit volt kint a...

Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%

De azt hol hallottad, hogy minden baba alatt van mindenhol? Mert ezt írtad.

Mondjuk nem is értem, mi az, hogy csak abban "engedik" aludni, a kórházi dolgozó nem mondhatja meg, hova teszed a gyereked aludni, jól is néznénk ki, ha parancsolgatnának, mint az oviban.

Az én gyerekem amúgy nem aludt a kiskocsiban, mihelyst betettem, ordított.

2023. jún. 17. 13:19
 62/79 anonim ***** válasza:
100%

61,velem konkretan ugy viselkedtek a csecsemosok mintha nem is az en fiam lett volna,hanem en csak egy random valaki lettem volna aki eppen vigyaz a kicsire.

Ott telt be a pohar amikor reggel felkeltem,es nem volt ott a gyerek

A szobatarsam mondta,hogy elvittek valahova.

Furia modjara mentem a csecsemos nover utan,hogy hol a gyerek.

Hogy elvittek hallasvizsgalatra...kiakadtam,hogy szólni nem kell?

Az osztaly foorvosa is elojott a hangzavarra...legalabb o nekem adott igazat.nagyon kedves volt .

Lehet en reagaltam tul,de akkor amikor meglattam az ures ágyat meg a ver is meghult bennem.

2023. jún. 17. 13:26
 63/79 anonim ***** válasza:
21%

"Mondjuk nem is értem, mi az, hogy csak abban "engedik" aludni, a kórházi dolgozó nem mondhatja meg, hova teszed a gyereked aludni, jól is néznénk ki, ha parancsolgatnának, mint az oviban."

Feltételeztem, hogy a légzésfigyelő alap egy kórházban, én kérek elnézést.

Amúgy úgy értették, az anyuka ne aludjon el a babával az ágyban. Ébren persze legyen vele, mindig.

Amúgy gondolom azért van előírva, mert a kórház nem akar botrányt abból, hogy a hullafáradt kismama agyonfekszi/leejti a gyerekét, esetleg megfullad a melle alatt.

Nálunk pl. nem szabadott állva mászkálni, ringatózni a babával. Csakis tolni a kocsikában. Ami szintén érthető, mert nem mindenki van olyan erőben, lehet, rosszul méri fel az állapotát szülés után, és elájul, elejti a babát.

2023. jún. 17. 14:54
 64/79 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen nálunk is volt, hogy éjszaka vitték el hallásvizsgálatra a mi szobánkból a kicsiket. Én virrasztotam, szóval tudtam róla, de a szobatársam észre sem vette, hogy elvitték, mert épp aludt. Nekem mondta a csecsemős, ha a csaj keresné a babát, mondjam, hol van.

Ez megint olyan, hogy honnan nézed... Valaki örül neki, hogy végre tud aludni egy másfél órát a következő etetésig. De ha felkeltik... Maradjunk annyiban, biztos lenne olyan, aki azért üvöltené le fúriaként a csecsemőst, hogy minek keltegetik azért az 5 percért, amíg nincs ott a gyerek.

2023. jún. 17. 14:59
 65/79 anonim ***** válasza:
78%
64 nekem azert jo lett volna ha szolnak.szeretem tudni a mai napig hol vannak a gyerekeim ...
2023. jún. 17. 15:01
 66/79 anonim ***** válasza:
27%

Ja, és egy vizsgálatra nekem is úgy vitték el, hogy aludtam. Észleltem, hogy nincs ott a kiskocsi meg a babám, de mertem feltételezni, hogy vizsgálatra vagy a szokásos reggeli vérvételére vitték (antibiotikumozták). Nem gondoltam rá, hogy baj van, hisz azt én is észrevettem volna, meg nyilván akkor fel is keltenek.

Ugye ez a jóindulat, ki mit feltételez. Én feltételeztem, azért nem keltettek fel, mert hagytak pihenni abban a 10 percben is.

2023. jún. 17. 15:01
 67/79 anonim ***** válasza:
89%

Istenem mar bocs,hogy hirtelen az ebredes utan nem talaltam a babamat.

Azt sem tudtam en hol vagyok hirtelen,es meg a gyerek sem volt ott .perszehogy megijedtem

2023. jún. 17. 15:03
 68/79 anonim ***** válasza:
68%

67# Ezzel nincs baj,szerintem. Inkább abból,hogy ennyire kikeltél ott magadból,mint ahogy leírtad. :D

Amúgy én személyesen tudok,akinél sajnos legurult a baba bent,kívülre tette maga mellé és bealudt,a baba pedig leesett.

2023. jún. 17. 15:07
 69/79 anonim ***** válasza:
63%

Az ok, hogy hirtelen megijed az ember, de nem kell rögtön a másikból a rosszat feltételezni.

Mert mennyire reális, hogy valami nagy baja van, amit a betérő nővér észlel, de nem szól, hanem lábujjhegyen kimegy a gyerekkel?

Ez egy kórházi osztály, tele kismamákkal, akik 3 naponta cserélődnek. Nem tarthatja fejben minden kórházi dolgozó, hogy na, a 32/1-es ágyban Gizike leharapja a fejem, ha felkeltem, amiért vizsgálatra viszem a babáját, de mellette Magdika meg azért, ha nem keltem fel.

Egyszerűen feltételezni kell, hogy ott mindenki a dolgát végzi, és nem azzal a céllal, hogy a frissen szült anyuka szülői jogait vagy kompetenciáját megkérdőjelezzék, hanem van egy protokoll, amit követnek.

Lehet a főorvos azért adott igazat, mert bölcs ember lévén felmérte, hogy te attól fogsz megnyugodni az adott helyzetben, nem pedig attól, ha kioktat, mit miért csinálnak így a kórházban. Mert az esetleg olaj a tűzre.

2023. jún. 17. 16:18
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért tényleg durva úgy elvinni valaki gyerekét, hogy nem szólnak.
2023. jún. 17. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!