Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinél mennyit volt kint a...

Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
41%

"a nover nagyon ledves volt,azt mondta,hogy anyuka,tudom,hogy a babaval akar lenni,de ez az utolso lehetoseg,hogy egy nagyon jot aludjon"

És akkor 9 hónap alatt nem tudtál rá felkészülni, hogy eljön az utolsó jó alvás napja, hanem még a kórházban is inkább egy jót aludtál, semmint megadd az újszülöttednek a közelséged?

Durva, hogy valaki jót tud aludni, miközben máshol ordít a gyereke....

2023. jún. 16. 17:07
 32/79 anonim ***** válasza:
84%

Mindkét helyen velem volt, mi dket gyerekem. Az ok prózai: az első gyereknél nem engedték leadni, pedig nagyon szerettem volna két nap nem alvás után, a második meg annyira gyorsan és simán érkezett hogy nem volt rá igényem.

Az azért megmosolyogtató, hogy már ebből is szuperanya versenyt rendeznek egyesek és süt a lenézés azok felé, akik mérik leadni a gyereket és esetleg pihenni, aludni pár órát szülés után... Bár az első gyereknél megtehették volna, nem lettek volna öngyilkossági gondolataim a második hétre a görgetett fáradtság miatt.

2023. jún. 16. 17:17
 33/79 anonim ***** válasza:
67%
Csak a 10. válaszig olvastam, de akkor én biztos hulladék vagyok a többség szemében. Hétfő reggel fél 6kor ébredtem az első fájásra. Az egész napot végigvajúdgattam otthon. Este fél 11kor mentünk be a kórházba, hajnal 3ra meglett a lányom. 5ig aranyóra, aztán bekísértek a szobámba, hogy aludjak, addig elvitték a babát, igaz nem én kértem, meg is lepődtem. 10 perc múlva berontott a takarító, és onnantól indult az osztályon az élet, esély nem volt aludni. 9kor hozták a lányom, onnantól ugye nonstop mellen, ha mégsem, és aludt, akkor meg a szobatársam telefonált órákig a palijával mellettem. Tejem semmi nem volt, úgyhogy kedd estére a lányom kezdett nyűgös lenni. Kedd éjjel sem aludtam egy percet sem, majd szerdán napközben szintén egész nap szoptattam. Szerda estére telt be a pohár, mivel hétfő reggel óta 2,5 órát aludtam összesen, azt is megszakításokkal. És közben szültem egy gyereket. Szerda estére az idegösszeomlás szélén lehettem, eltört a mécses, és a csecsemősök mondták, hogy tűnés aludni, velük lesz a baba ma éjjel. Hát nem utasítottam vissza a lehetőséget.
2023. jún. 16. 17:55
 34/79 anonim ***** válasza:
80%
Ja és nem ordított egész éjjel a gyerekem, adtak neki tápszert természetesen éjjel, végre jól lakott és aludt egy nagyot ő is.
2023. jún. 16. 17:57
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
Csaszaros voltam, este 10-kor alltam fel, gyors zuhany, es hoztak is a babat. Onnantol hazamenetelig csak vizsgalatra vittek el, vegig velem volt ejjel-nappal. Egyszer sem adtam le, pedig a 3 ejszaka alatt en is kb. 3 orat, ha aludtam. De nalunk nem neztek jo szemmel, ha leadtad. Nagyon kivoltam, mire hazajottunk, de halistennek itthon fixen 3 orankent ebredt ejszaka.
2023. jún. 16. 18:23
 36/79 anonim ***** válasza:
73%
Nem adtam le. Ha ott naluk sír, akkor hagyják sírni, nincs idejük felvenni, babusgatni. Vagy pedig megitatjak vízzel... Ezt nem akartam az ujszülöttemmel megkockáztatni. Amúgy biztos jó lett volna.
2023. jún. 16. 18:30
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jókat aludt a babám, végig velem volt. Inkább a szobatárs miatt nem tudtam pihenni, rettenetes volt. Ausztriában szültem, volt egy osztrák fiatal lány, ő aranyos volt, de másnap kaptunk egy arab nőt.. a nő összeveszett az egyik nővérrel, hogy nem tud aludni a gyerektől, csináljon vele valamit. Nonstop videotelefonált és este 7-re jöttek a látogatói, egyszerre kb 10-en (2 fő lett volna a maximum). Fúh de szórta az átkokat rám arabul, mikor elzavartattam őket a szobából🙈
2023. jún. 16. 18:31
 38/79 anonim ***** válasza:
26%

31 nem nem orditott a gyerekem es en sem tudtam aludni .

Nem kell kotekedni,te csinald ugy ahogy akarod,rolam meg szallj le koszi

2023. jún. 16. 18:57
 39/79 anonim ***** válasza:
0%

Meg amugy is 31 szultel mar?

Ha nem akkor fogd be a szad,ha igen akkor szegyeld magad,hogy igy beleallsz mas anyukakba

2023. jún. 16. 18:59
 40/79 anonim ***** válasza:
79%
Vègig velem volt. Egy olyan vizsgàlat volt, ami nem a szobaban törtènt, mentem a gyerekkel, addig parom vigyàzott a holminkra a szobàban. Egyedül addig volt a gyerek, míg pisiltem èjjel. Utólag jöttem rà, hogy befèrt volna a kiskocsi a wc-be.
2023. jún. 16. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!