Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?
"a nover nagyon ledves volt,azt mondta,hogy anyuka,tudom,hogy a babaval akar lenni,de ez az utolso lehetoseg,hogy egy nagyon jot aludjon"
És akkor 9 hónap alatt nem tudtál rá felkészülni, hogy eljön az utolsó jó alvás napja, hanem még a kórházban is inkább egy jót aludtál, semmint megadd az újszülöttednek a közelséged?
Durva, hogy valaki jót tud aludni, miközben máshol ordít a gyereke....
Mindkét helyen velem volt, mi dket gyerekem. Az ok prózai: az első gyereknél nem engedték leadni, pedig nagyon szerettem volna két nap nem alvás után, a második meg annyira gyorsan és simán érkezett hogy nem volt rá igényem.
Az azért megmosolyogtató, hogy már ebből is szuperanya versenyt rendeznek egyesek és süt a lenézés azok felé, akik mérik leadni a gyereket és esetleg pihenni, aludni pár órát szülés után... Bár az első gyereknél megtehették volna, nem lettek volna öngyilkossági gondolataim a második hétre a görgetett fáradtság miatt.
31 nem nem orditott a gyerekem es en sem tudtam aludni .
Nem kell kotekedni,te csinald ugy ahogy akarod,rolam meg szallj le koszi
Meg amugy is 31 szultel mar?
Ha nem akkor fogd be a szad,ha igen akkor szegyeld magad,hogy igy beleallsz mas anyukakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!