Kinél mennyit volt kint a baba amíg bent voltak a kórházban?
Én nem, sőt, direkt egyágyas szobát kértem, hogy hagyjon mindenki békén. Császáros voltam de nem igényeltek senkit.
(2-es voltam)
0-24ben.
Nem adtam be, szerintem magára hagyni egy frissen született babát érdekes döntés.....
Persze egyes komplikációknál megértem, ha anyuka nem tudja egyedül ellátni (nagy vérvesztés, tüdőembólia stb)
Az utolsó nap hajnalán másfél órára leadtam. Egész 3 napos bentlétem alatt összesen nem aludtam nagyon max 2,5 órát, azt is három részletben. Ráadásul úgy mentem be szülni, hogy majdnem 24 órás ébrenléttel, az első kb. 45 perces alvásom idején már majdnem 2 napja ébren voltam.
Szóval utolsó nap hajnalra már teljesen ki voltam készülve. A baba pedig egész hajnalig ordított. Hajnali 4-től 5:30-ig leadtam egy csecsemős tanácsára. Épp hulla fáradtan a folyosón "álltam" pelenkát cserélve, és egyből látta, mennyire ki vagyok f*szulva, alig álltam a lábamon. Amúgy is én voltam az ájulós anyuka, aki szülés utáni zuhanyzáskor 3x csuklott össze.
Az a másfél óra alvás csodát tett velem.
Csak arra a par vizsgalatra ami szukseges volt.
Halistennek es jol aludtam osszebujva a babaval 🙂
Mindkét gyerekem 0-24 velem volt, semmilyen vizsgálatra nem kellett leadni, oda toltam a kocsiban, a jelenlétemben levették pl: a pku-t, majd tolhattam vissza.
Elsővel kétágyasban voltam, elviselhetetlen volt, mivel a szobatárs pereputtya kirobbanthatatlan volt. Élmény volt az idegen férfilátogatók jelenlétében szoptatni.
Másodikkal sikerült fizetős szobat kapni. Így tudtam végre a gyerekre koncentrálni és pihenni is. Szinte wellnessnek éltem meg. Otthon a két gyerekkel sokkal fáradztóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!