Szerintetek normális ha egy 6 hónapos baba aki 2500-3500 grammal született ennyi idős tehát 6 hónapos korára már 9-11 kg?
Le vagyok döbbenve, hogy szerencsétlen gyerekeket hogy hízlalják és úgy néznek ki 6 hónaposan, mint az 1 évesek. Ez csak szerintem nem normális?
Az anyukák meg a facebookon veregetik egymás vállát, hogy jaj de ügyes vagy.
79. Imádom, ahogy fel vagy háborodva a személyeskedésen, erre te:
- féregnek nevezel embereket
- butázól, hülyézel, lekörmösözöl idegeneket (nyilván a te szótáradban a munka szitokszó)
- más gyerekét, férjét szidod gusztustalan hangnemben
- büfészakot végeztem úgy, hogy nem tudod valójában mit végeztem, de nem is fárasztalak vele, mert úgy sem értenéd (neked még az sem megy)
- véletlenül megtanultam angolul, mikor nem tudod hol élek, milyen nyelveket beszélek(szintén te még ehhez is hülye vagy, mert azt nem tudod elolvasni, amit te linkelsz)
Gondolom sok más szó jelentése mellett a személyeskedéssel sem vagy tisztában. Természetesen tévedek, mert nem tudsz mit mondani. Beégtél sokadszorra. Nem veszed észre, hogy kiröhögteted magad, de csak mondod és mondod. Senkit nem érdekel a végzettséged, mert ha ahhoz is fogyatékos vagy, hogy az általad belinkelt kutatás konklúzióját elolvasd, a munkádban is pocsék lehetsz. Mivel én viszont jó vagyok abban amit csinálom nagyon jót mulatok a szánalmas vergődéseden, ahogy megpróbálod magad okosnak beállítani. Ne add fel, drága, egyszer lehet tudsz mondani olyat amire lesz bizonyíték. Én itt vagyok, fogom a kezed ❤️
82: ezt az önteltséget ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok. Tudod rég rossz ha magát kell dícsérnie az embernek. Úgy látom téged más nem is szokott és persze hát én kezdtem a személyeskedést? :D nevetséges vagy. Te kezdted, én csak reagáltam ezekre. Te jöttél itt a diplomával, hogy nekem nincs meg a többi kommented, mint most is. Aztán csodálkozol, hogy reagál rá az ember. Bár kár volt, mert ahogy látom az ilyen IQ 90 embereket, mint te kedvesem csak feltüzeli ez az egész. Te pörögsz itt, bizonygatod a semmit, mert 360 oldalból elolvastál egy summary-t hát gratulálok! :D Atyaúristen...te anno a kötelezőkből is csak a rövidítettet olvastad igaz? :D abban NYILVÁN MINDEN INFO BENNE VOLT!! :D aztarohadtéletbe :D szakdolidat meg gondolom írattad a védéshez meg elolvastad az összegzést..hát igen büfészakon ez is elég...komolyan gratulálok te tökéletes világ legokosabb asszonya...jesszumpepi.. :D:D
Kettőnk közül te kicsit frusztrált vagy hát nem tudsz leállni. Itt basztatsz idegeneket. Menj kérlek etesd a gyereked vagy tanítsd valami okosra ami tőled kitelik...;)
Tessék kérdező, csak hogy megnyugodjál. Ez egy hivatásos szoptatási tanácsadó posztja. Remélem már egy szakembernek hiszel.
Őő...6 hónapos annyit eszik, amennyit ő akar. Hogy a csudába lehetne hízlalni, ha anyatejes v. tápszeres még főleg?
Amúgy a babaháj kell az agyfejlődéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!