Szerintetek normális ha egy 6 hónapos baba aki 2500-3500 grammal született ennyi idős tehát 6 hónapos korára már 9-11 kg?
Le vagyok döbbenve, hogy szerencsétlen gyerekeket hogy hízlalják és úgy néznek ki 6 hónaposan, mint az 1 évesek. Ez csak szerintem nem normális?
Az anyukák meg a facebookon veregetik egymás vállát, hogy jaj de ügyes vagy.
Óriási különbségek vannak ebben a korban. Aztán ki fog egyenlítődni.
Kisfiam 2 hónaposan volt 7 kg. 3 óránkent szopott, nem tömte senki. 6 honaposan 9 kg volt. Teljesen normális súlyú 6 éves ma már, sőt, kicsit cingár. Nem értem ezt az egész kérdést.
Én sosem tudtam cicivel elhallgattatni a kisfiamat :) Szerencsére 2 hónapos korában már változott annyit a sírása, hogy pár nap alatt megtanultam a ciciért sírás és az unatkozás miatti sírás közötti különbséget.
De tömhettem én a szájába a mellemet, ha ő mondjuk helyet szeretett volna válzoztatni, vagy épp tekeregtek a belei. Most is ha nem akarja a cicit akkor vág egy fintort és kiköpi egy "bleee" kíséretében.
3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!