Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális ha egy 6...

Szerintetek normális ha egy 6 hónapos baba aki 2500-3500 grammal született ennyi idős tehát 6 hónapos korára már 9-11 kg?

Figyelt kérdés

Le vagyok döbbenve, hogy szerencsétlen gyerekeket hogy hízlalják és úgy néznek ki 6 hónaposan, mint az 1 évesek. Ez csak szerintem nem normális?

Az anyukák meg a facebookon veregetik egymás vállát, hogy jaj de ügyes vagy.

2023. máj. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
89%

Legújabb kutatásokra hivatkozol erre belinkelsz egy 2006-ost🤣 baszki aki 2006-ban született jövőre nagykorú lesz. De az baromira érdekelne, hogy hol írják le, hogy a magasabb súly percentilisbe eső babák elhízottak lesznek, illetve, hogy az igény szerint szoptatás nem egészséges, mert ugyan csak átfutottam, de itt growth chartokat hasonlítanak össze, hogy egy korábbi idejét múlt metódust cseréljenek le. Gondolom azóta ajánlatos görbét használni. Szóval elmondanád, hogy egy olyan tanulmány ami statisztikai adatokat tanulmányoz hol támasztja alá az állításaidat? Kérlek segíts nekünk, hol keressük!

A magyar felnőttek pedig nem az iszsz miatt elhízottak, ne keverd a szezont a fazonnal. Én tudok neked olyan tanulmányt küldeni - amit mellesleg én tényleg elolvastam és nem gyors beütöttem google-ba, hogy ne égjek be és tudjak valamit linkelni - ami talán villanyt gyújt a fejedben mekkora hülyeségeket hordasz itt össze-vissza. És arra még mindig nem adtál választ, hogy egy szoptatott babát, hogyan kéne etetni, ahogy te egészségesnek gondolod, de ne várjuk hogy a mocskolódás mellett erre is legyen időd, ugye 🥰

2023. máj. 12. 20:13
 72/87 A kérdező kommentje:
72: nem csak az iszszről beszéltem korábban sem. 2003 óta rengeteg kutatás van és cikk a téma kapcsán. Lehet szemezgetni, a google a barátod. Nem tudom miért nem áll össze a logika, hogy ezt lehessen vizsgálni és valós következtetéseket levonni nem 1-2 év szükséges...de mind1 te pontosan az a típusú ember vagy akinek hiába mond az ember bármit akkor is csak neked van igazad és mindenki hülye. Szerintem akadj le erről a témáról ha csak kötekedni tudsz és nem érted a lényegét, de tényleg.
2023. máj. 12. 20:19
 73/87 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy egy tájékozatlan védőnő ír valami baromságot még nem lesz igaz. Tanulmányokról röfögtél, de egyet sem sikerült küldened, ami alátámasztaná egy állításodat is.
2023. máj. 12. 20:20
 74/87 anonim ***** válasza:
100%
73. Neked is. Akkor miért nem tudsz csak egyet küldeni, ha már ekkora a szád? Csak egyet kérünk, na!
2023. máj. 12. 20:23
 75/87 A kérdező kommentje:
Ilyen gyorsan sikerült elolvasni 360 oldalt? :D 1 óra alatt. Gratulálok! Valid amit írsz nyilván.
2023. máj. 12. 20:26
 76/87 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem legalábbis én tuti nem és a környezetemben élők sem azt gondolják,hogy minden nyekkre mellre kell tenni a gyereket. 3 hónapig volt anyatejes, de nem tömtem a szájába ha kellett hanem,ugyanigy a tápszerrel is annyit eszik amennyit szeretne nem dugom le a torkán, ha úgy gondolja neki elég 70mili is, nem kell a 150 milit meginni miért kéne. Amúgy megnéztem teljesen normális tartományba esik a fiam, és mint mondtam nem elhízott egyátalán attól, mert ő már duplázott.

Az valóban gond ha az étkezést jutalmazásképpen illetve büntetésre használják de ez nem babakorban jellemző.

2023. máj. 12. 20:37
 77/87 anonim ***** válasza:
80%
76. Nem, tudod aki nem csak kívülről látott egyetemet képes értelmezni a summary-t és a conclusion-t. Tudod ezekben van arról szó, hogy miről szól egy tanulmány. Te is tudnád, ha nem mint egy majom vernéd a billentyűzetet, hogy találj valamit, hanem értenéd amiről beszélsz. És mivel teljesen másról szól ez a tanulmány, mint amit állítottál feltehetően a 180. Oldalon nem veszi át egy táplálkozás kutató, hogy előadja az adatokkal alátámasztott elméletét a túletetésről, amit aztán kihagynak a tanulmány összegzésénél. De javíts ki ha tévedek, és szívesen elolvasom a konkrét bekezdést, de te is én is és mindenki tudja, hogy nincs ilyen :)
2023. máj. 12. 20:39
 78/87 A kérdező kommentje:
78: próbálj csak személyeskedni. Fogalmad nincs mi a végzettségem, de nem kívülről láttam egyetemet, mint te. ;) Természetesen tévedsz, mert még mindig nem érted az egész témat sem pedig a leírtakat és ráadásul nem tudod összefüggésében sem látni a dolgokat. Azért, mert elvégeztél valami büfészakot, mint a bölcsészet vagy hasonló kamu diploma és véletlenül megtanultál a világ legkönnyebb nyelvén (angolul), ne hidd már magad akkora pengének. Istenem...ez nem csak 1 db kutatásról szól. Te meg ezen lovagolsz. Ha lenne minimál logikád látnád összefüggésében a dolgokat, de ezt a büfészakon nem tanították. Ne erőlködj már itt kérlek. Marha fárasztó még olvasni is amit írsz. :)
2023. máj. 12. 22:24
 79/87 anonim ***** válasza:
100%
68, a mai felnőttek többsége akkor volt baba, amikor még teáztatták a babákat, hogy kibírják a következő szoptatásig. Most akor az iszsz a baj vagy nem?
2023. máj. 13. 03:54
 80/87 A kérdező kommentje:
80:Az alap kérdesben sem szerepel az iszsz.
2023. máj. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!