Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális ha egy 6...

Szerintetek normális ha egy 6 hónapos baba aki 2500-3500 grammal született ennyi idős tehát 6 hónapos korára már 9-11 kg?

Figyelt kérdés

Le vagyok döbbenve, hogy szerencsétlen gyerekeket hogy hízlalják és úgy néznek ki 6 hónaposan, mint az 1 évesek. Ez csak szerintem nem normális?

Az anyukák meg a facebookon veregetik egymás vállát, hogy jaj de ügyes vagy.

2023. máj. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:
31,32: reménytelen vagy... :D
2023. máj. 12. 09:19
 32/87 anonim ***** válasza:
71%
33. Nincs is gyereke. Még egyszer nem írta le a professzor, hogy hogy kell kevesebbet adni egy babának. Jó ne várjuk el a gyakorin, hogy a 8 általános meglegyen, de a kérdező valami pöcegödörből mászhatott elő.
2023. máj. 12. 09:20
 33/87 A kérdező kommentje:

Ezek a gyerekek sem kövérek ugye?

[link]

2023. máj. 12. 09:20
 34/87 A kérdező kommentje:
2023. máj. 12. 09:24
 35/87 anonim ***** válasza:
72%

Normális vagy?

Beraksz ide random képeket gyerekekről és arról csamcsogsz meg csufolod őket hogy köverek...kinevetsz egy kisbabát...ha unokad vagy gyereked vagy akárkid fog születni és picit husisabb lesz akkor le fogod dagattozni?fasza anyós leszel,a menyed vagy fejed utálni fog készülj fel rá

2023. máj. 12. 09:27
 36/87 anonim ***** válasza:
81%
Már megint fogyatékos vagy. Nem tudsz angolul, igaz? Akkor legközelebb ne angol nyelvű cikket linkelj mert mindig be fogsz égni. Ezek a babák betegek, 40 kilósak és kezelésre jártak. Annyira vicces vagy 🤣🤣
2023. máj. 12. 09:29
 37/87 A kérdező kommentje:
40: csak egy kisarkított példát küldtem. Nyilván betegek. De sok 10-11 kgs 6 hónapos baba nem beteg és az sem normális.
2023. máj. 12. 09:35
 38/87 A kérdező kommentje:
(Hozzáteszem még mindig a "normál" születési súlyról beszélek)
2023. máj. 12. 09:36
 39/87 A kérdező kommentje:
Amúgy 40eske nem húznál már el innen? Olyan sötét vagy ehhez a témához, hogy valami borzalmas. Előtted teljesen normális értelmes kommentek érkeztek nem pedig ilyen személyeskedő prosztó proli stílusú volt az egész. Sugárzik belőled a rosszindulatú féregség. Az ilyen gyökér szülők miatt kell csilliárdokat költeni nekünk normális szülőknek arra, hogy ne a ti gyerekeitekkel járjon egy bölcsibe oviba suliba a miénk...mert az ilyen tirpákokkal, mint ti nem lehet mit kezdeni és le se álltok. Igazi vérparaszt vagy.
2023. máj. 12. 09:39
 40/87 anonim ***** válasza:
89%

Hű. Az emberiség megérett... :D Nálunk amíg volt tejem anyatejes volt,viszont komfortszoptatás sosem volt,evett,abbahagyta és el is engedte. Mikor tápszeres lett később,szó szerint abból is a minimálisat ette mindig,éppen valamennyit,például amikor 160 "lett" volt az előírt, ő evett 100 ml-t. Tömni soha nem tömtem,nem erőltettem,nem kellett,akkor nem. Hozzá igazodtam. Tudom,ő kis súllyal született,korábban jött picit,2210 grammal,így lehet nem is releváns. 6 hónapra volt 7400 gramm(ami nem 10),de e mellé iszonyú hurkás,husis baba volt akkor(nem úgy,mint a képeiden!),többnek is kinézett szerintem,még egyszer leírom azért nem volt túletetve! Beindult a forgás mellé a kúszás,mászás,pörög ezerrel,feláll most már,stb. Hosszra is nőtt,egyáltalán nem néz ki most már úgy,képeken visszanézve se,10 hónapos,8500 gr. Eloszlott rajta vagy nem tudom,de a hízás is lelassult szépen,többször stagnált. Eközben akinek rengeteget evett MÉG tápszerből is a babája,kis vékony baba volt mindig és alig hízott a 6 hónap alatt. Ez nem ettől függ. Akiket beposztoltál meg betegség miatt valószínű, egészséges baba egészséges husis hízással nem néz ki úgy! Szerintem nem lehet tömni egy babát egyébként,miénket biztos nem.

Az meg,hogy neked gyereked van,nekem furcsa. El tudom képzelni,hogy kamu,ha pedig nem elég szomorú. Ilyenek után ne csodálkozzunk a mai gyerekek viselkedésén egyébként. Van kitől tanulni. :(

2023. máj. 12. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!