Szerintetek normális ha egy 6 hónapos baba aki 2500-3500 grammal született ennyi idős tehát 6 hónapos korára már 9-11 kg?
Figyelt kérdés
Le vagyok döbbenve, hogy szerencsétlen gyerekeket hogy hízlalják és úgy néznek ki 6 hónaposan, mint az 1 évesek. Ez csak szerintem nem normális?
Az anyukák meg a facebookon veregetik egymás vállát, hogy jaj de ügyes vagy.
2023. máj. 11. 23:36
21/87 Derjaderja válasza:
Szerintem az iszsz-nek az a része oké, hogy ne óra szerint etessük a babát és az is oka, hogy amíg újszülött, ez nagyon gyakori szoptatást jelent.
22/87 anonim válasza:
19 a stílusos az siralmas.szerintem javítás rajta.
Gyermekem iszisz baba nem kövér,és soha az életben nem hányt meg,nem is bukott,sőt hasfájás sem volt...
Attól hogy te szentül betartod a gyerekeknek a 3 órás etetes idot attól még más had csinaljon amit akar,ahogy akarja.
Te vagy a tipikus osanya,elképzelték magam előtt,inkább nem írom le milyennek képzellek.
23/87 anonim válasza:
Az én fiam 4 hós kora óta forog már a hátáról is a hasára, most 5 hós próbálkozik a kúszással, pedig már megduplázta a születési súlyát is, alapból nagy baba,tiszta izom, sose tömtem, sőt az elején rengeteget bukott,de mindig a saját igényei szerint eszik/evett. Igen vannak kövér babák de attól,hogy egy baba nagyobb hosszra is és súlyban is, mint az átlag még nem egyenlő azzal,hogy kövér. Ez olyan, mint hogy a Bmi index azért nem pontos, mert nem mindegy,hogy izmos erős csontozatú valaki vagy kövér és azért annyi kiló amennyi. Az izom nehezebb.
24/87 anonim válasza:
Ui: a tejérzékenység miatt bukott mielőtt megkapom,hogy hányásig tömtem..
25/87 anonim válasza:
19. Mi van bunkócska, nem tetszik ha a saját telepi stílusodban válaszolnak? Az én iszsz gyerekem 12 hónaposan már szaladt. És a tiéd? Na de mesélj milyen társadalmi problémát okoz az iszsz? Na had halljuk, olyan okos vagy biztos valami nagy nemzetközi tanulmányt olvastál, ahol leírták. De más gyerekével foglalkozol, úgy hogy állítom neked nincs is vagy még ahhoz is lusta voltál, hogy elolvasd mi a legjobb neki. Ha a epehányás helyett lenne annyi eszed, hogy kinyiss egy könyvet tudnád, hogy egy babát nem lehet túletetni. Vagy hogy képzeled a röntgen szemeddel belelátsz a melledbe és tudod, hogy mennyit evett? Vagy a gyerek lecuppan a csecsről, hogy anya jól laktam? De mondd el nekünk miért foglalkozol ennyire vehemensen más gyerekével? Reméljük csak irigy vagy és nem valami fétis 🥰
26/87 anonim válasza:
Hihi. A fiam 6 hónaposan 9.5 kg volt. Most 3 éves, 13.5 kg, nyurga, izmos kisfiú. Nem muszáj ám mindjárt az iszsz anyákat támadni, inkább legyen neked is gyereked, és mutasd meg mindenkinek, milyen szép normál súlyú babát tudsz kinevelni. Akkor majd megtapsolunk.
27/87 anonim válasza:
Te tényleg beteg vagy...egy 5-6 hónaposnak is van izomzata nagyonokos az izmosabb erősebb babák már hamarább szépen tartják magukat pl, nem ez volt a lényeg a mondandómban hanem hogy nem minden baba kövér aki nagy, tipikusan az az ember vagy aki rögtön támad és keresi másban a rosszatt mert önmagával és a gyerekével nem elégedett..
28/87 anonim válasza:
30. Milyen lényeget? Hogy nulla tudással szidsz idegeneket? Hát igen, ez távol áll tőlem. Még egy értelmes dolgot nem írtál sajnos amire lehetne érdemben reagálni. Mi a baj amúgy a körömmel és a kozmetikával? Lehet neked is ki kellene próbálnod, nem lennél ilyen kis savanyú és talán valakinek megjönne a gusztusa hozzád. Sokszor észre lehet venni, hogy az igénytelen nők ilyen puffancsok mint te, szóval javasom neked :)
29/87 anonim válasza:
Úr isten kérdezo,hogy te milyen egy proli paraszt vagy ..nem szégyenlős magad?más anyukákat így leszolni.ja,persze anonim könnyű pofazni...szemtől szembe is ilyen bajnok vagy?
30/87 anonim válasza:
Azt mondod biologia 1es? Már a kérdésedben ott van a butaság..hízlalni egy csecsemőt...nem lehet hízlalni egy csecsemőt, annyit eszik amennyire szüksége van, ha egy baba tényleg kövér ott van valami probléma, de a kövér és a nagy súlyú nagy baba nem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!