6 hónapos baba még mindig 2 óránként szopizik az éjszaka. Hogy tudnám erről leszoktatni?
Figyelt kérdés
Van valami bevált módszer, hogy ne keljen fel 2 óránként cicizni? Próbáltam helyette a cumit, hogy ilyenkor beleteszem a szájába, de nem kell neki.
Valami más esetleg? Kinek mi vált be?
2022. márc. 3. 04:37
1/5 anonim válasza:
Várni, hogy elmúlik ez az időszak... Nálunk is rengeteg az éjszakai szopi, pedig kedden lesz egy éves. Se cumi, se semmi nem kell neki, csak cici és anyatej. Kitartás!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Eléggé kivagyok már :/
A fiammal ilyen nem volt, ő 6 hetes korától csak egyszer kelt éjjel. Pedig ő is csak anyatejes volt. Kitartást neked is!
2022. márc. 3. 07:01
3/5 anonim válasza:
Fiamnak addig tartott, míg a ciciről le nem szoktattam telhesen(13hónaposan). Addig szó szerint óránként keltem.
(3 éves lesz, még mindig 2x kel).
Lányom 5 hónapos, vele 2 óránként kelek.
4/5 anonim válasza:
2 éves, ugyanigy 2-3 óránként cici, hiába vacsorazik jól.
5/5 anonim válasza:
Egy éves múlt a fiam, szintén anyatejes a rendes ételek mellett. Nálunk is vannak hetek és hónapok amikor óránként, két óránként kel. Sokszor a fogzás is bekavar. 6-10 hónapos korában egyetlen egy hét kivételével óránként keltem. Nagyon kivoltam, most megint volt 3 nap amikor csak 1-2x kétszer kelt. A minimum amúgy nála is a 3-4 kelés, azon kívül ha fáj a fogzás vagy bármi más annál csak több van. Talán majd kinövik vagy a fogzással abbamarad mihelyst kijön az összes. Emlékszem 6 hetes kontrollon nőgyógyászom kérdezte: Na és milyenek az estèk? Hogyan alszik a baba? -Én pedig kis naívan rávágtam: Oh, már alakul!! Erre ő: Alakuuul? Mi a feleségemmel a gyerek 3 éves koráig nem aludtunk. Na szóval már mindent értek miért is mondta. 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!