Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?
Nem fogom maszatolni a retket a kezemen fertőtlenítő kendővel. Fúj. Kezet mosok utána, a fertőtlenítő kendő nem sokat ér.
Amúgy statisztikailag nagyobb az esély rá, hogy pl szívrohamot kapok és elejtem a gyereket, minthogy elromlik a lift abban a kemény 30 másodpercben amíg benne vagyok. De ha el is romlana, telefon mindig van a zsebemben. Akkor felhívom a szomszédot hogy menjen át.
Mindegy, nem veszekedni akartam, biztos hogy én nem fogok magamnak negyed órás több körös programot csinálni egy szemét levitelből,van más dolgom is. Nem értem másnak miért fáj ez. Pláne, hogy amúgy komolyan nagyobb valószínűséggel ájulok vagy esek el életem folyamán, mint amilyen valószínűséggel liftbe ragadok.
Az a baj, hogy a "mellettünk lévő szomszéd" sokmindent jelenthet.
Nagyon eltérő távolságok vannak szomszédok között.
Mi kertesbe lakunk, a kert pici. A bejárti ajtó és a kertkapu között van kb 4 méter. A mi kapunk és a szomszéd kapuja között van kb 3 méter. Ezt simán vállalnám (ha alszik a gyerek és kiságyban van).
De akinek nagy a kert/telek lehet hogy sokkal több mint pár lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!