Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagyhatom 5 percre 10...

Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Megvarnam mig felkel. Fontosabb a gyerekem mint a szomszed macskaja.

Gyerekkorhazban dolgoztam, csecsemokkel, (megyeszekhelyi egyetemi klinika)az egyik kolleganommel tortent, hogy ejjel bukott egy baba , egyedul volt veluk (igen, Mo. egyik legjobb gyerekklinika, 21. szazadban itt tart az orszag), mar csak azt vette eszre, hogy nem lelegzik, ujra kellett eleszteni.

Gondolom van legzesfigyelod, es ha ez akkor tortenik mikor ott vagy par lepesre, meghallod. De a szomszed macskajanak etetese kozbe nem.

2023. febr. 21. 11:29
 32/62 anonim ***** válasza:
38%
Senki nem mondta, hogy az emberrel nem történhet baleset. És ha úgy buksz fel, és töröd el a bokád, hogy a gyerek rajtad van hordozóban, vagy a kezedben fogod? - hát én ilyen esetben hálát adnék, hogy otthon ordít a járókában.
2023. febr. 21. 11:31
 33/62 anonim ***** válasza:
59%
31# Erre találták ki a bébiőrt. Ha a gyerek sír, vagy sípol a légzésfigyelő, a szomszédból sem tart tovább hazaérni, mint felállni a budiról, vagy kimászni a kádból.
2023. febr. 21. 11:32
 34/62 anonim ***** válasza:
61%
27,én oda is viszem,mert leesik a lépcsőn,ha nem viszem.Van ugyanis egy nagyobb tesója is,aki simán nyitja a rácsot már 2 évesen,így gyakorlatilag mintha az nem is lenne.Úgyhogy képzeld el,hogy én várni is viszem,és addig a szőnyegen játszik,hacsak nincs szerencsém,és pont alszik mikor hív a természet.Napközben amúgy egy matracon a földön alszik már,mert a kiságyban felhúzza magát kézzel,és fordult már ki onnan fejjel,csak szerencsére pont ott volt az apja.Amesdig nincs baj,addig el se tudjuk képzelni miket csinálnak.Én főzni is viszem őket a lonyhába,kávézni is,meg mosást berakni,teregetni is.Nem hülye gondolat a baleset sem,mert a példa is mutatja,hogy érhet olyan sokk is,hogy nem is szólsz,hogy otthon a gyerek,és akkor órák telhet el el,mire megtalálják.De valóban elég,ha csak simán kizárod magad,és telefont se vittél,mert 5 percre mentél csak.Nem mindegy,hogy mondjuk a fürdőszobában ülsz törött bokával,és a gyerek oda tud menni hozzád,nem retteg,hogy egyedül van,vagy kint vagy az utcán,meg azért a házban a gyerekig törött lábbal is elkúszok,az utcáról nem biztos hogy be tudok menni.Na mindegy!
2023. febr. 21. 11:34
 35/62 anonim ***** válasza:
38%

"...a szomszédból sem tart tovább hazaérni, mint felállni a budiról, vagy kimászni a kádból."

Persze hogy nem. Végül is se a saját ház ajtaját, se q szomszéd ajtaját nem kell bezarni se, ugye. Plusz azért a két haz közötti távolságot is meg kell tenni.

2023. febr. 21. 11:35
 36/62 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk a szemétledobó nyílik a társasház épületén kívülről. Egy lépést kell tennem az utcán, plusz ugye odáig lejutni lifttel. Kb 3 perc.

Én ennyire egyedül hagyom a babát ha alszik az ágyában. Nem fogom a szeméttel együtt őt is lecipelni aztán vissza. Szép is lenne.

2023. febr. 21. 11:42
 37/62 anonim ***** válasza:
29%

Ugyanez én meg a kutya. Olyan gyorsan megvagyunk, hogy a lépcsőház világítása se alszik el mire visszaérünk.

Ezért nem ébresztem fel, öltöztetem és cipelem le a gyereket.

2023. febr. 21. 11:49
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
33-as, azert az ugye megvan. hogy a bebiornek van bizonyos hatotavolsaga ?
2023. febr. 21. 11:57
 39/62 anonim ***** válasza:
0%
az ugye megvan h a bébiőrök már olyanok mint 20 éve
2023. febr. 21. 12:02
 40/62 anonim ***** válasza:
60%

36!

Mert az q lehetőség, hogy amúgy is viszed a gyereket sétálni, viszed a szemetet is egyúttal nem is játszik, ugye.... A lift pedig egyértelműen sosem romlik el

2023. febr. 21. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!