Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagyhatom 5 percre 10...

Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
76%
8-as: az ilyen extrém tragédiák akkor sem kerülhetők el, ha folyamatosan mellette vagy. A konyhában is eltörheted a bokád, és a saját udvarodon is a fejére eshet a tégla. kb ugyannyi statisztikailag az esély rá, mint a macskaetetés alatt elektromos tűzben leégő háznak.
2023. febr. 21. 08:36
 12/62 anonim ***** válasza:
78%
Ha max 5 perc, akkor igen. Ha otthon vagy és elmosogatsz is egyedül van addig. Igaz, közben rá tudsz nézni, de mégis több, mint 5 perc. Ha nincs más megoldás, akkor oké, de esetleg viheted magaddal is.
2023. febr. 21. 08:51
 13/62 anonim ***** válasza:
43%
Mindenki le van pontozva aki azt irta,hogy vidd magaddal,ne hagyd egyedul..minek kerdezed amugy?nem igaz,hogy ennyire donteskeptelen vagy...amig ide kiirtad a kerdesr,vegigolvastad a valaszokat mar reg foghattad volna a gyereket es atcammoghattal volna macskat etetni...
2023. febr. 21. 09:01
 14/62 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nincs lepontozva mindenki, aki azt írta, hogy vigye magával. Az van lepontozva, aki azt írta, hogy a másik szobába se megy át, meg az, aki nem tudna elszámolni a lelkiismeretével elektromos tűz esetén.

Ennyit egy felnőtt embernek el kell tudnia dönteni, az se hülyeség, hogy vigye magával, meg az se, hogy hagyja otthon. Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mintha azt kérdezte volna, hogy adjon-e harisnyát a gyerekre, vagy elég a vastag gatya.

Egyikből se lesz semmi.

2023. febr. 21. 09:17
 15/62 anonim ***** válasza:
18%

Én nem hagyom magára a gyereket, amíg mosogatok.

Egy kv lefőzésére max (kávégép) ha nagyon belemerül valamibe.

1-2 percnél tovább nincs egyedül.

Ha a te gyermeked jól elvan járókában és kb észre se veszi h elmentél, vagy alszik akkor ki tudsz ennyi időre ugrani.

Ha le kell vinni soron kívűl a kutyát, alvás időben ledobom gyorsan, de így is volt h ordított szegény gyerek mire visszaértem.

2023. febr. 21. 09:34
 16/62 anonim ***** válasza:
28%

Te döntöd el. Nekem nem fér bele. Nekünk kigyulladt a házunk egyik szobája mikor 5 hónapos volt. Ha nem vagyok vele a másik szobában, vagy csak kiugrom 5 percre meghal. Legalább 2 év volt mire eljutottam odáig hogy kimentem 30 másodpercre postaladát nézni gyerek nélkül.

Persze ez csak az én történetem. A pici gyerekek majdnem 100%ának semmi baja nem lesz ha otthagyod pár percre egyedül egy zárt lakásban.

2023. febr. 21. 09:40
 17/62 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom van olyan 5 perc, amikor épp alszik a kiságyában. Akkor nyugodtan átszaladhatsz arra a pár percre. Vagy ilyen erővel tényleg wc-re se menj el a gyerek mellől... :D
2023. febr. 21. 10:11
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha nem tudo kijönni a kiságyból, járókából vagy 100% bababiztos helyiségből.

Én emiatt imádtam a csatos hordozómat.

Felcsattintottam a gyereket a hátra aztán uccu neki..

2023. febr. 21. 10:15
 19/62 anonim ***** válasza:
100%

15-ös azért nagyon vicces vagy....

Nem hagyod magára a gyereket amíg elmosogatsz, de magára hagyod amíg lemész kutyát szaratni...

Hm...🤔

2023. febr. 21. 10:51
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor hagytam egyedül mikor aludt és lementem a postáshoz,de bébiőr( kamerás) végig velem volt. Szomszéd házba etetni viszont nem mennék át,mert az több idő, messzebb is van valszeg a bébiőr hatótáva nincs annyi stb. Szóval nem,nem hagynám egyedül vidd magaddal.
2023. febr. 21. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!