Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?
Egyáltalán nincs lepontozva mindenki, aki azt írta, hogy vigye magával. Az van lepontozva, aki azt írta, hogy a másik szobába se megy át, meg az, aki nem tudna elszámolni a lelkiismeretével elektromos tűz esetén.
Ennyit egy felnőtt embernek el kell tudnia dönteni, az se hülyeség, hogy vigye magával, meg az se, hogy hagyja otthon. Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mintha azt kérdezte volna, hogy adjon-e harisnyát a gyerekre, vagy elég a vastag gatya.
Egyikből se lesz semmi.
Én nem hagyom magára a gyereket, amíg mosogatok.
Egy kv lefőzésére max (kávégép) ha nagyon belemerül valamibe.
1-2 percnél tovább nincs egyedül.
Ha a te gyermeked jól elvan járókában és kb észre se veszi h elmentél, vagy alszik akkor ki tudsz ennyi időre ugrani.
Ha le kell vinni soron kívűl a kutyát, alvás időben ledobom gyorsan, de így is volt h ordított szegény gyerek mire visszaértem.
Te döntöd el. Nekem nem fér bele. Nekünk kigyulladt a házunk egyik szobája mikor 5 hónapos volt. Ha nem vagyok vele a másik szobában, vagy csak kiugrom 5 percre meghal. Legalább 2 év volt mire eljutottam odáig hogy kimentem 30 másodpercre postaladát nézni gyerek nélkül.
Persze ez csak az én történetem. A pici gyerekek majdnem 100%ának semmi baja nem lesz ha otthagyod pár percre egyedül egy zárt lakásban.
Igen, ha nem tudo kijönni a kiságyból, járókából vagy 100% bababiztos helyiségből.
Én emiatt imádtam a csatos hordozómat.
Felcsattintottam a gyereket a hátra aztán uccu neki..
15-ös azért nagyon vicces vagy....
Nem hagyod magára a gyereket amíg elmosogatsz, de magára hagyod amíg lemész kutyát szaratni...
Hm...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!