Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
2/62 anonim válasza:
Attól függ, ha pl alszik a kiságyában, ahonnét nem tud kimaszni, és van nálad bebiőr, akkor szerintem igen
3/62 anonim válasza:
Még a szobaban sem hagyom egyedul a 10 honapos fiamat,max amig kiszaladok a konyhaba vagy a masik szobaba valamiert..
Ha jon valaki akkor is viszem ot le magammal a kapuhoz,az illeto var amig kabatot adok ra.
4/62 anonim válasza:
Attól függ, hol. Ha van járóka, vagy bármi, ahol tuti biztonságban van, akkor szerintem igen. Nem különbözik sokban attól, hogy az ember kiszalad, mert jött a postás, futár, vagy akárki.
5/62 A kérdező kommentje:
Maximum 5 perc pont mellettünk lévő ház maximum 20 lépésből áll az egész tevékenység
2023. febr. 21. 07:45
7/62 anonim válasza:
De miért nem viszed magaddal amugy?
8/62 anonim válasza:
És ha közben mondjuk rosszul lépsz, eltöröd a bokám a gyerek addig fog ordítani ameddig valaki rád nem talál...vagy lesz egy elektromos tüz. Utána ha együtt tudsz élni a bűntudattal akkor hajrá
9/62 anonim válasza:
jesszus ennyo erővel zuhanyozni se menjen el, mert ha kilép a kádból megcsúszik, meghal addig üvölthet a gyerek 🤦
Ha a kiságyban, járókában alszik én átmennék (mondjuk nekem van kamera és a telómon látom hallom)
10/62 anonim válasza:
Én nem hagynám, félre nyelhet, bármi lehet. Fogom a kezembe és vele mennék, vagy akkor etetném a macskát mikor kint vagyunk és áttolnám babakocsival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!