Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?
Én simán átmennék. Ahogy a kertbe is kimegyek tenni venni, még a gyerekek alszanak. Sőt hajnalban megetetem az állatainkat is a hátsó kertben. Az se kevesebb idő, sőt lehet távolságra is megvan annyi mint amit itt a kérdező írt.
Van nálam telefon (ha kitörne a bokám) elsősorban azért mert azon nézem a kamerát.
Számomra nagyobb gondatlanság az egyik válaszoló írása, miszerint vinni kell a gyereket magával mert a nagyobb kinyitja a rácsot.
Hát rakj olyan zárat amit nem nyit ki, mert nem csak a picire veszélyes ám ga nyit a van (gondolom nem véletlenül lett felrakva?
Ez a más szemében a szálkát is esete
Látod erre is rátudom sütni h "de csak egyszer történik meg a baj" nem fogad szó, leesik kitörik a nyaka stb.
Pont ugyan úgy vele is lehet baj, ahogy a kicsivel
Nem játszik /ugye/, mert nem lehet utána kezet mosni. Nem fogom a retkes, szemetes kezemmel megfogni a babakocsit. Meg amúgy akkor viszem a szelektívet és/vagy a pelenka kukát is, úgyhogy 3-4 zacskóval szoktam menni szemetet kidobni, plusz a papíros kartondobozzal.
Az elromló lifttel nem értem mit akarsz, akkor megyek gyalog. De amúgy nem romlott még el soha az 5 év alatt mióta itt lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!