Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?
Én gyerekem 10 hónaposan már mászott szépen és bizony olyan dolgokat művelt,hogy csoda hogy él. Mindig talált vmit amivel kicsinálhatná magát. Így csak akkor mentem le a postáshoz is nélküle ha aludt,mert az tényleg 2 perc. Ha ébren volt akkor hátamra kötöttem ha sokáig tartott és úgy vittem. Itt is míg kimész ugye kisétálsz,bezárod az ajtót, átsétálsz ,kinyitod a kaput,kinyitod az ajtót,megkeresed a konyhát,keresed a konzervet,előveszel egy konzervet,megkeresed a tálat,megtöltöd,aztán mindent a helyére raksz,újrabezárod a kaput ajtót,otthon kinyitott az ajtót. Ez nekem nem tűnik 5 percnek...
Emlékszem híradóban volt,hogy meghalt egy 2 éves gyerek a baba medencében ahol csak bokáig ért a víz,mert megfulladt amíg anyukája bement egy törülközőért... szóval inkább vinném magammal a helyedben.
Az emlegetett balesetek ritkák, és sokszor nem véd tőlük, ha viszed magaddal a babát. Viszont telefont érdemes miattuk tartani a zsebedben, bárhol vagy, otthon, a kertben és a szomszédban is.
Alvó babát ott hagynék (babatelefonnal), ébert átvinnék hordozóban (karikás kendő jó erre).
38# Megvan igen, a miénk pl. 150 méteres hatótávolságú, normál helyen a szomszéd azért bőven ezen belül van (pláne ha lakás), de ha véletlen nem, akkor a kamerára bárhonnan rálátok.
Én úgy vagyok vele, hogy kár ezen vitatkozni, valaki a budira is viszi magával a gyereket, mert mivan ha..., másnak meg simán belefér alvásidőben kint az udvaron virágot ültetni, vagy átugrani a szomszédba macskát etetni zsebében a bébiőrrel. Én utóbbiakhoz tartozom, más lelkületűek vagyunk, ennyi. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
"A baj egy pillanat alatt megtörténhet akkor is, ha ott ülsz mellette állandóan."
Hja, csak nem mindegy,hogy ott ülsz mellette és mindent megtettel azért, hogy ne legyen baj és próbáltad menteni, vagy ott hagytad es úgy történt valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!