Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül hagyhatom 5 percre 10...

Egyedül hagyhatom 5 percre 10 hónapos babámat míg át megyek a mellettünk lévő szomszédba megetetni a macskát?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 07:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
15%
Tőlem igen. Nem az én gyerekem ég bent ha épp lakastuz lesz. Mi akadályoz abban, hogy magaddal vidd?
2023. febr. 21. 11:02
 22/62 anonim ***** válasza:
70%
8-as vagyok. Nem viccből írtam. Én csak a kocsihoz mentem ki a ház elé egy papírért, a lányom benne volt a járókában. Egy pici gödörben megbotlottam és eltört a bokám. Szerencsém volt mert kb 1 perc múlva pont jött arra valaki de a fájdalomtól alig bírtam neki elmondani hogy a picihez menjen be először hogy mi van vele. Persze erre az egy perces dologra tefont se vittem ki magammal úgyhogy ha nem jön arra valaki szólni se tudtam volna senkinek.
2023. febr. 21. 11:06
 23/62 anonim ***** válasza:
23%

#19 teljesen igazad van!

Rosszul fogalmaztam!

Úgy értettem, hogy amíg ébren van, nem hagyom egyedül még addig sem amíg elmosogatok, de ha alszik akkor le merek szaladni gyorsan 5 percre a kutyával.

2023. febr. 21. 11:11
 24/62 anonim ***** válasza:
66%

Na de azért törött boka meg lakástűz nem mindennapos dolog...

akkor tényleg ennyi erővel zuhanyozni se menjen az ember

2023. febr. 21. 11:13
 25/62 anonim ***** válasza:
57%

A 22. világosan leirta, miért nem szabad felügyelet nélkül hagyni egy gyereket. Oké, neki csak q bokája tört el, de eshetett volna úgy is, hogy a fejét veri be és elajul.

Miert nem lehet q gyerekkel együtt megetetni a macskát?

2023. febr. 21. 11:14
 26/62 anonim ***** válasza:
0%

24!

Balesetnek hívják az iylet, nyilván nem mindennapos. Tőlem el is utazhatsz egy hétre Afrikaba a 10 hónapos egyedül otthon hagyva, nem az én gyerekem.

2023. febr. 21. 11:15
 27/62 anonim ***** válasza:
58%
Remélem ti carni is viszitek a gyereket magatokkal. Üljön ott az öletekben addig még tojtok. Nehogy 5 perc alatt még a slozin ülsz, leégjen a ház, elöntse az árvíz a gyerekszobát, vagy berepüljön egy sólyom ami felkapja a gyereket és hussss
2023. febr. 21. 11:19
 28/62 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy is!Az én lányom 10 hónapos,úgyis talál magának mindig valamit amit a szájába tehet,hogy mindent elrakok,folyton takarítok.Feláll,felmászik a bútorokra.Nálunk lépcső is van,azon is mászik.De ha még nem is mászik,akkor is produkálhat olyat,amit eddig még nem és egy pillanat alatt is lehet baj.Vidd magaddal,vagy ne vállalj el ilyesmit
2023. febr. 21. 11:22
 29/62 anonim ***** válasza:
31%

27!

Pedig leeghet a ház és árvíz is elontheti. A wcbol műsor közben is kiugorhat az ember és mentheti a gyereket. A házon kívülről már nehezebb megoldani. De ujra: a saját gyerekedet akkor és ott hagyod ott, amikor és ahogy akarod.

2023. febr. 21. 11:23
 30/62 anonim ***** válasza:
62%

Az sokkal jobb, ha eltöröm a bokámat a szomszéd házban, a gyerek meg ott kóricál körülöttem egy vadidegen, akár totál nem gyerekbiztos házban és még megvédeni sem tudom attól, hogy esetleg magára rántson valamit, vagy beverje magát valahova.

Mégjobb, ha a hordozóban a hátmon van és ráesek bokatörés közben. :D

Lakástűz meg nyilván pont abban az 5 percben lesz, amíg kilépek a házból. De az is lehet, hogy egy hupilila cigánygyerek a nyakamba esik, amint kilépek a házból gyerekkel a kezemben.

Imádom az ilyen példákat.

Amerikai konyhánk van, így nagyon keveset van úgy egyedül a gyerek úgy, hogy nincs szem előtt, de simán kilépek, ha jön a postás/futár/online bevásárlás, nem tart tovább 2,5 percnél. Macskát etetni akkor mennék, amikor alszik, vagy amikor a férjem itthon van, vagy vinném magammal csatosban. A macskaetetés eltud húzódni, főleg ha benti macsek. Almot is takarítani kell, esetleg odapiszkított valahova, szétszórta az almot, azt feltakarítani (van egy benti macskánk és a szomszédét is rendszeresen istápoljuk), szóval ha éppen nem alszik, akkor nem hagynám egyedül a kislányom, mert lehet, hogy az 5 percből 20 lesz, akkor meg már azért zavarna, hogy nem látom.

2023. febr. 21. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!