Elofordult mar veletek, hogy kiabaltatok a babatokkal?
Kislanyom fel eves es nagyon sokszor van h orjong mindenen semmi nemjo neki!
Ugy vettem eszre hogy egyre turelmetlenebb vagyok
Egyre tobbet kiabalok vele
Tudom nem szep dolog es nem is vagyok ra buszke!
Ha kell szakember segitseget kerem!
Nemtudom hogyan kontrolalhatnam magam mert tudom o valamiert nyugos van oka
Elofordult mar veletek olyan higy ugy ereztetek hogy nem vagytok kesz egy gyerekre de a gyerek mar ott volt?
Senki ne ertsen ferre semmi penzer nem adnam o az eletem a mindenem es eleg nehezen is jott ossze!
Tudom hogy velem van a baj mert nekem nincs turelmem:(
Nemtudom mi tevo legyek pedig mar annyiszor mgigertem magamnak es neki is h ne. Fordul elo tobbet es meg is :’(
Bocsi, #54-es Mamóci, de te vagy itt a funkcionàlis analfabéta. Valahogy kihoztad a kérdésből, hogy a kérdező nem anyának, bezzeg te...! Aztán most meg nem vágod, miért hajtanak el...
Akkor most elmondom, hogyha soha a büdös életbe nem csinálttál semmit rosszul a gyerekkel és mindig mindent tökéletesen reagáltál le akkor a kérdés nem neked szólt, nem te vagy megszólítva, mert a lepkefingból többet tanul az ember mint az a sok "okoság" amit valahogy nem sikerült ide leírni.
Azt pedig nagyon komolyan tanácsolom, hogy a gyerekeddel ezt NE csináld, amit itt leműlvettél.
Csakhogy meglegyen a bezzeg érzésed létjogosultsága is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!