Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elofordult mar veletek, hogy...

Elofordult mar veletek, hogy kiabaltatok a babatokkal?

Figyelt kérdés

Kislanyom fel eves es nagyon sokszor van h orjong mindenen semmi nemjo neki!

Ugy vettem eszre hogy egyre turelmetlenebb vagyok

Egyre tobbet kiabalok vele

Tudom nem szep dolog es nem is vagyok ra buszke!

Ha kell szakember segitseget kerem!

Nemtudom hogyan kontrolalhatnam magam mert tudom o valamiert nyugos van oka

Elofordult mar veletek olyan higy ugy ereztetek hogy nem vagytok kesz egy gyerekre de a gyerek mar ott volt?

Senki ne ertsen ferre semmi penzer nem adnam o az eletem a mindenem es eleg nehezen is jott ossze!

Tudom hogy velem van a baj mert nekem nincs turelmem:(

Nemtudom mi tevo legyek pedig mar annyiszor mgigertem magamnak es neki is h ne. Fordul elo tobbet es meg is :’(

2022. febr. 16. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
40%
És amúgy ki mondta, hogy alapból bárkinek könnyű dolga van? Csak van, akinek nehezebb természetű gyerek jutott. Valóban nem mindegy anyuka hozzáállása sem.
2022. febr. 17. 08:24
 52/62 anonim ***** válasza:
73%

Azért itt a szarkazmust kimaxolták a mamik a rendesen... 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

Empátiáról, türelemről prédikálnak és közben ott rúgnak bele a másik anyukába ahol csak érik.

Nem vagytok semmik no!

2022. febr. 17. 08:34
 53/62 anonim ***** válasza:
41%
Ezenek a többemberes gyerek tagadóknak van némi levezetnivaló frusztrációja, úgy látom. Tuuudjuk, hogy fáradtak vagytok, semmi baj. Bevallhatjátok, hogy néha nehéz és néha a tökötök tele van. Nem veszi senki normális ember sem panaszkodásnak, sem mártírkodásnak. Hanem egy természetes emberi dolognak. Jobban fogjátok érezni magatokat, ha leteszitek ezt a terhet, mert így nagyjából úgy léteztek, mintha állandóan kifújni készülnétek a levegőt, be vagytok feszülve, de valami fizikális akadálya van az elengedésnek. Rettentő lehet. Nyilván a babával való kiabálás nem fér bele.
2022. febr. 17. 08:52
 54/62 anonim ***** válasza:
38%

50-es, a 49-es vagyok.

Abszolút félreértettél, én egyáltalán nem akartam kiforgatni a szavaidat. Itt továbbra sem az a fontos, hogy más megsajnáljon, csak egy kis empátiát vár valaki, akinek pl az 1 hónapos gyereke óránként szopizik 20 percet, és ráadásul csóri gyerek még a hasfájástól is egész nap sír, amikor éppen nem az éhségtől.

Itt ilyenkor nem a gyerekünket szidjuk, a ,,többemberes baba" jellemzőt nem negatívként értjük rájuk, csak magára a helyzetre vagyunk egy kicsit dühösek.

Azt kell megértened, hogy a babák sem egyformák, mint ahogyan a felnőttek sem. Lehet, hogy Te is napi 2 ölelést igényelsz, amíg én 15-el vagyok boldog. Ez most megint csak egy hülye példa volt, de csak az egyszerűség kedvéért írtam.

Illetve fogalmam sincs, hogy honnan ez a rosszindulat nálad, én egyáltalán nem szidtalak téged, viszont a Te igen bántó hozzászólásod tényleg fusztrációról árulkodik.

2022. febr. 17. 09:24
 55/62 anonim ***** válasza:
0%

Mindentől függetlenül amúgy az óriási, hogy mennyire önérzetesek tudnak lenni azok az anyukák, akiknek (szerintük) többemberes babájuk vagy kisgyerekük van, azokkal szemben, akik valami oknál fogva jobban kezelik a problémákat. Nem csak itt most, hanem minden ilyen jellegű kérdésnél.

Ilyenkor aztán másról sem szól minden második hozzászólás, csak hogy milyen csúnya dolog a földön fekvőbe belerúgni. Ami igaz is, de akkor fordítsuk már meg ezt egy kicsit: Az miért van rendben, hogy aki nem nyavajog gyakorin amiatt, hogy foglalkozni kell a gyerekével (ki hitte volna), hanem szépen teszi a dolgát, mert tudja, hogy ezt vállalta, azt a szerintük többemberes babával rendelkező anyukák elintézik egy legyintéssel, hogy JAJ HÁT NEKED KÖNNYŰ, NEKED ILYEN GYEREKET DOBOTT A GÉP. Nem az, hogy esetleg jól is csináltál valamit, neeem, fel sem merül. Te csak mákos vagy, fogd be a pofád és örüljél neki.

Nos, ha a fent említett anyukák azonnal tényként kezelik, hogy nekem x hónap vagy év alatt ZÉRÓ (!) ráhatásom volt/van arra, hogy nálunk jól működjenek a dolgok, akkor márpedig én is azonnal tényként fogom kezelni, hogy ők meg inkompetensek, és náluk azért nem működnek ugyanazok a dolgok.

Lehet lepontozni, addig megyek, megöntözöm a 2 és 6 éves szobanövényeimet.

2022. febr. 17. 13:01
 56/62 anonim ***** válasza:
84%
55-ös, állításod szerint te jobban kezeled a problémákat, mégsem adtál semmilyen hasznos tanácsot a kérdezőnek. Ugyan én inkompetens vagyok szerinted, mégsem ócsároltam senkit, se legalább írtam a kérdezőnek pár együttérző sort. 24-es voltam.
2022. febr. 17. 13:15
 57/62 anonim ***** válasza:
78%

#55 én azért pontozlak le mert itt produkâlod magad meg sajnàltatod magad mikor àrva szót se szólt senki hozzàd meg a gyerekeidre sem. A kérdezőnek van gondja nem vilàgos? Te olyan okos vagy fröcsögésen túl màsra mégse telt, ja de bocs előléptetted magad àldozattà akit mindenki ledegradàl, és nem ismerik el milyen ügyibügyi anyuci vagy. Jó akkor én most mondom mert làtom otthon nem kapod meg: NAGGGYON ÜGYES VAGY, TÖKÉLETESEN KEZELED A PROBLÉMÀKAT

Na mostmàr hogy ezen túlvagyunk tudsz segítőszándékkal is fordulni a kérdezőhöz vagy ismét csak dögöljön meg mindenki mert neked nincs fényesre nyalva a popód eléggé?

2022. febr. 17. 13:54
 58/62 anonim ***** válasza:
26%

Nehéz lenne bármilyen tanácsot adni neki, mivel még így lassan 60 hozzászólásnyi idő alatt sem fejtette ki a választ arra a kérdésre, amit többen is feltettünk, azaz hogy miben nyilvánul meg egy 6 hónapos gyereknél a kibírhatatlanság, az őrjöngés, az elviselhetetlenség, a "semmi nem jó neki" és hasonlók, amiket leírt.

Én nem kötekszem, nem bántom, nem b*szogatom. Én őszintén nem tudom elképzelni, hogy egy ekkora gyereknél ez mégis mit jelenthet. És szerintem nem vagyok vele egyedül.

Te pedig nyilván ne vedd magadra amit írtam, ha nem inged. Nem azt mondtam, hogy mindenki beszólogat meg ócsárol, hanem azt, hogy legalább annyian vannak szentül meggyőződve arról, hogy mindenki másnak marha könnyű gyereke van, csak éppen ő a kivétel és neki nehéz az övével, mint ahányan rávilágítanak a "földön fekvőnek" itt ennél a kérdésnél arra, hogy ha egy 6 hónapos babával kiabál, akkor ott nem feltétlenül a baba a problémás...

2022. febr. 17. 13:54
 59/62 anonim ***** válasza:
0%

#57 Akkor neked is szól az előző válaszom :D

Bár elolvastam mégegyszer a kérdést, és vissza kell vonjam az utolsó részét, mert a kérdező is írja, hogy "Tudom hogy velem van a baj mert nekem nincs turelmem:(", szóval akkor emiatt elnézést kérek.

Az első 2 bekezdés viszont áll, anélkül nehéz segíteni, hogy tudnánk, pontosan mi a gond, ami miatt kiabál és türelmetlen...

2022. febr. 17. 13:58
 60/62 anonim ***** válasza:
27%

"legalább annyian vannak szentül meggyőződve arról, hogy mindenki másnak marha könnyű gyereke van, csak éppen ő a kivétel és neki nehéz az övével"

Mondjuk ilyet pont senki sem írt, csak azt hogy NEKI nehéz a sajàtjàval àllítólag extémen arról szó sem esett hogy neked bezzeg szobanövényed van. Ezt mind màr csak te tetted hozzà hogy itt szenvedj làtvànyosan, miszerint nem ismerik el az érdemeidet.

A kérdező meg nemcsoda ha eltűnt ennyi "kedves" ember làttàn.

Tudod attól hogy te nonstop megerositesre vàgysz még nem azt kell lealàzni aki meg veled ellentétben nem olyan összeszedett, nyugodt jelenleg. A te feltunesi viszjetegseged nem az ő gondja.

Az meg olyan ovis hogy jó előbb dicserj agyon cserebe megertelek es adok tanàcsot.

2022. febr. 17. 14:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!