Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiabáltatok már babátokra...

Kiabáltatok már babátokra mert már ki készültetek?

Figyelt kérdés
már hónapok óta nem alszik és már úgy ki vagyok készülve hogy volt amikor rákiabáltam hogy aludj már!aztán kivettem megpuszilgattam.meg már csúnyákat is mondtam szegényemnek.
2010. dec. 2. 19:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Amúgy nekünk is volt egy ilyen időszak amikor feszegette a határokat.Én sem mindig bírtam cérnával. De szerintem ez normális egy bizonyos szintig. Próbálj a kiabálás helyett számolni, és inkább megfontoltan figyelmeztetni.
2010. dec. 2. 19:29
 2/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem, ilyenkor berakom a kiságyba , kimegyek a szobából és ott kiáltok egyet , aztán nagylevegő , bemegyek.

Ez kb 10másodperc, annyit kibír, én meg feltöltődök.

2010. dec. 2. 19:30
 3/21 A kérdező kommentje:
6 hónapos
2010. dec. 2. 19:32
 4/21 kisnita ***** válasza:
70%

Kb én is így vagyok mint a második válaszoló. 1x sajnos nagyon ingerült voltam, fáradt meg elhavazott a gondokkal a gyerek meg folyamatos visított, vergődött és kicsúszott a számon, hogy az anyád pic.áját! Szégyenlem magam miatta pedig senki nem hallotta, de akkor is rossz :( De sajnos megtörtént, le se tagadhatnám mert így volt, de most ezért nem fogok a kardomba dőlni. Szerintem máshol is előfordulnak ilyesmik (sajnos)

De még mindig inkább ez minthogy fizikailag bántuk a gyereket. No azt nem tudnám megtenni és nem tudnék megbocsájtani egy szülőnek sem aki ilyet tesz. Nem rég volt a híradóban, hogy egy talán 2 éves (nem emlékszem már pontosan) kisfiút megvertek a szülei aztán bevitték a kórházba azzal a szöveggel, hogy a gyerek elesett és összetörte magát. Persze egyből kiderült, hogy mi történt. Na ez azért borzasztó...:S:(

2010. dec. 2. 19:35
 5/21 kisnita ***** válasza:
67%

*bántsuk

elnézést a hiábért

2010. dec. 2. 19:36
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
én azt szoktam mondani hogy na-na! meg hogy ne légy cunci:D és komolyan mondom, hallgat rám, bármennyire is sirjon, hisztizzen, tudom fegyelmezni,legalábbis elhallgat és elkezd figyelni hogy mit mondok tovább... pedig csak 4 hónapot töltött. (amikor azt mondom ne légy cunci, akkor arra gondolok h ne légy ilyen nyaavalygó pi..., de persze ilyen csúnyán nem mondom ki)
2010. dec. 2. 19:41
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Bizony volt már ilyen,sajnos nemis egyszer.Nálunk nemrég kezdődött a hisztikorszak,és sajnos nemtudom kezelni még. (15 hónapos)
2010. dec. 2. 19:42
 8/21 anonim ***** válasza:
82%

szia

igen. elfogyott a türelem. tök mindegy volt, ugyanúgy folytatta.

2010. dec. 2. 20:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos bevallom,hogy volt már,hogy rá kiabáltam mikor már nagyon nem bírtam,hogy fejezze már be!Természetesen annál jobban üvöltött utánna,én pedíg saját magam vágtam volna pofán legszívesebben a következő pillanatban!De csúnyát még nem mondtam neki soha és nem is bántanám fizikailag,inkább törjön el a kezem:(
2010. dec. 2. 20:08
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugi ettől nem vagy rossza anya. Ők feltétel nélkül szeretnek. Én is kiabáltam már rá, nem is egyszer a 21 hónap alatt. Utána én is megpuzsilgattam, és mosolygott. Nem vagyunk gépek.
2010. dec. 2. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!