Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiabáltatok már babátokra...

Kiabáltatok már babátokra mert már ki készültetek?

Figyelt kérdés
már hónapok óta nem alszik és már úgy ki vagyok készülve hogy volt amikor rákiabáltam hogy aludj már!aztán kivettem megpuszilgattam.meg már csúnyákat is mondtam szegényemnek.
2010. dec. 2. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen:-(( babát vártam,otton egy alig egy évessel egyedül,meg más gondjaim is voltak,és néha kiakadtam sajnos.
2010. dec. 2. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Nálam is előfordult sajnos, de még akkor mikor depressziós voltam a szülés után, azóta már nagyon megbántam amit tettem (mondtam) de már nem lehet nem megtörténtté tenni és mikor mérges vagyok rá az mindig eszembe jut és nem kiabálok/beszélek csúnyán. Szégyenlem magam nagyon emiatt...
2010. dec. 2. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az en lanyom 11 honapos, de mar nalam is szakadt el a cerna. Eppen koltozkodes kellos kozepen vagyunk es tegnap pl en 500x beraktam a dobozba a dolgokat o meg 501-szer kiszedte, abszolute semmit nem haladtam es volt, hogy eroteljesebben raszoltam. Maskor is volt mar, hogy kiboritotta a bilit nalam, de legtobbszor csak felnezek es fohaszkodom jo hangosan TURELMET kerek, meg tobb turelmet:-) Ennek ellenere nem mindig sikerul megallnom, hogy ne kiabaljak ra. Megutni viszont sohasem tettem es nem is lennek kepes ra.
2010. dec. 2. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ma kiabáltam rá egész nap nyűgös volt én meg hulla fáradt,már 1 honapja oránként kel fel éjszaka a foga miatt.Utána megbántam nagyon szeretem őt.
2010. dec. 2. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Én egyszer rákiabáltam, amikor a hosszabbító zsinórját kezdte rágni, hogy "mit csinálsz? nem szabad!" és lebiggyesztette a száját, és már majdnem sírt, de aztán felkaptam, és megpuszilgattam, és én sírtam, hogy milyen gonosz vagyok; úgy sem érti :S
2010. dec. 2. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Én azt szoktam káromkodni h "A cica mindenit!":)
2010. dec. 2. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Megleszek kövezve,de nem tud gyermekem olyat tenni,amiért kiabálnék vele.Főleg nem egy 6hónapossal.Gondolj bele,semmit nem ért abból miért is emelted fel a hangod.Esetleg meg ijeszted.Gondolj arra,hogy Te vagy az egyetlen akiben teljesen megbizik,én ezzel nem élnék vissza.
2010. dec. 2. 22:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

17 honapos a kisfiam,mostanaba volt ra pelda de amig ilyen pici volt mint a tied addig nem.

Ne ertsd felre,nem itellek el,biztos volt ra okod ami miatt igy tettel es mivel emberek vagyunk,elfaradunk,az anyasag egy 24 oras melo:)

De inkabb szamolj el 10-ig vagy par percre maradj magadba de ilyen picivel meg ne kiabalj. Egy kicsi meg csak sirassal tudja kifejezni,hogy szeretne valamit:ehes,szomjas,fazik,melege van vagy csak egyszeruen az anyukajat akarja :) Neki te vagy a mindene,toled varja a megnyugtatast a gyengedseget.

Aztan mar 1 eves kora utan huncut lesz es akkor igenis ra kell szolni,fegyelmezni. En eloszor elmondom normal hangnembe aztan feljebb emelem a hangom es hatasos a dolog.

Amugy miert nem alszik? Nem lehet,hogy jon a foga a kicsinek?

NoErTi

2010. dec. 3. 05:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem menj ki a szobából pár percre megnyugodni, nem baj, ha picit sír, de ha megnyugszol, könnyebb lecsillapítani is. Ha ideges vagy, azt ő is érzi. tudom, hogy nehéz, mi is megküzdöttünk, de nem segít a kiabálás, csak rosszabb lesz.
2010. dec. 3. 11:25
 20/21 A kérdező kommentje:
sajnos az a baj hogy van egy nagyobb pici fiam ő 2 éves.a pici most tölti a 7 hónapot.a nagyobb nappal eleven a pici este hisztis és eddigre annyira kimerülök hogy nincs türelmem.amit később nagyon bánok.
2010. dec. 3. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!