Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elofordult mar veletek, hogy...

Elofordult mar veletek, hogy kiabaltatok a babatokkal?

Figyelt kérdés

Kislanyom fel eves es nagyon sokszor van h orjong mindenen semmi nemjo neki!

Ugy vettem eszre hogy egyre turelmetlenebb vagyok

Egyre tobbet kiabalok vele

Tudom nem szep dolog es nem is vagyok ra buszke!

Ha kell szakember segitseget kerem!

Nemtudom hogyan kontrolalhatnam magam mert tudom o valamiert nyugos van oka

Elofordult mar veletek olyan higy ugy ereztetek hogy nem vagytok kesz egy gyerekre de a gyerek mar ott volt?

Senki ne ertsen ferre semmi penzer nem adnam o az eletem a mindenem es eleg nehezen is jott ossze!

Tudom hogy velem van a baj mert nekem nincs turelmem:(

Nemtudom mi tevo legyek pedig mar annyiszor mgigertem magamnak es neki is h ne. Fordul elo tobbet es meg is :’(

2022. febr. 16. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
10%

"Elofordult mar veletek olyan higy ugy ereztetek hogy nem vagytok kesz egy gyerekre de a gyerek mar ott volt?"

Nem. Mivel nem vágyok gyerekre, így nem is szülök.

Probléma megoldva.

2022. febr. 16. 15:17
 2/62 A kérdező kommentje:

Eleg ferre erto az a mondtad tudom! En vagytam ra mindennel jobban csak ugy erzem elvesztem :/

Most se adnam semmi penzert az biztos!

Csak sajnos egyre turelmetlenebbnek erzem magam es inkabb az van hogy minek szultem ha ilyen turelmetlen anyuka vagyok tudhattam volna mivel jar stb

Egy percet se banom higyjetek el!

Csak nemtudom hogy ez mitol lehet es kezdem azt erezni hogy egyre szarabb anya vagyok mert nemtudom kontroralni magam :(

2022. febr. 16. 15:22
 3/62 anonim ***** válasza:
14%

Fél éves a gyerek te szerencsétlen,mi az hogy mindenen örjöng ami nem jó neki?

Mégha valami két éves gyereket mondtál volna..kifogott egy idegbeteg agyalágyult nőt mint anyuka,ha bárkit is sajnálok itt az a gyerek,nem te.Te esetleg egy jó fejmosást meg egy szakembert érdemelsz,semmi többet.

Nagymama? Anyós? Egyéb segítség? Csak van valaki körülötted akinek nem ment el az esze és képes ellátni ameddig te ilyen nem normális vagy..

2022. febr. 16. 15:25
 4/62 anonim ***** válasza:
21%

Hát nem akarlak elkeseríteni,de ha egy szál 6 hónapos gyerek téged kiakaszt és kiabálásra késztet akkor tényleg mindennek lehet nevezni csak jó anyának nem..

Keress fel szakembert,és kérj segítséget valakitől.Pár napig próbálj meg pihenni,vagy írass fel valami gyógyszert.

Mennyit mozdulsz ki? Gondolom az "örjöngő" gyereked miatt ki se mozdulsz otthonról,az se tesz jót se neked se neki.

Védőnőnek is szólj mindenképpen,mert ő tudja a környéken milyen segítséget tudsz igénybe venni.Jelenleg nálad egy állami bölcsi is jobb lenne.

2022. febr. 16. 15:29
 5/62 anonim ***** válasza:
23%

Mindjárt jön a többi idegbeteg anyuka,hogy semmi probléma ezzel ők is ordibáltak és ez tök normális.🤣

Fél éves a kisgyermek biztos,hogy okkal sír.Már csak a stresszes hangulat is okozhatja az ő rossz kedvét is.Minden átragad rájuk,ameddig veled nincs valami rendben addig ő is feszült,türelmetlen és rossz kedvű lesz.

2022. febr. 16. 15:33
 6/62 anonim ***** válasza:
89%
Próbálj megnyugodni és kérj segítséget, hogy kicsit könnyebb legyen neked. Szerintem csak fáradt vagy. Hidd el ha kiabalsz nem segít semmit. Ha kipihenned magad sokkal több türelmed lenne. Mondom így utólag. Ha gondolod írj privát. Fel a fejjel!! 🥰
2022. febr. 16. 15:36
 7/62 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os irok!
2022. febr. 16. 15:36
 8/62 anonim ***** válasza:
97%
Nem, nem normális az hogy kiabálsz. Az, hogy kiakadsz? Teljesen! Az én taktikám, hogy nagyokat lélegzek és arra gondolok, hogy neki rossz, neki akinek én vagyok a világ és ha én feszült vagyok ő is ezt fogja átvenni. Muszáj nyugodtnak maradni és az ordibálás sehova sem vezet. Van online pszichológus is, ha úgy érzed lelki segítségre van szükséged. Ne azon kattogj, hogy még sem álltál kész, senki sincs kész. Ő már ott van és gondolom mindennél jobban szereted, szóval változtatnod kell!
2022. febr. 16. 15:39
 9/62 anonim ***** válasza:
90%
Én is sokszor idegbe jövök, mondjuk az én fiam már másfél éves, iszonyat akaratos. Nekem jól jön, hogy hétvégente altalaban a nagyülő idő van, olyankor ők vigyáznak rá, játszanak vele. 6 hónaposan még nagyon nagyon anyás volt, akkor nem bírtam odaadni senkinek, de mar imádja őket. Segíthet egyébként a magnezium, vitaminok, vitaminhiany is okozhatja a ki borulásokat.
2022. febr. 16. 15:40
 10/62 A kérdező kommentje:

Nincs senki akire legalabb fer orat is rabizhatnam szuleim evekkel ezelott elhunytak! Apuka dolgozik reggeltol estig az o szuleit inkabb hagyjuk!

Magneziumot megprobalom es iszonyatosan szegyenlem magam tudom hogy ez nem megoldas semmire

2022. febr. 16. 15:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!