Hová lehet fordulni, ha szerintünk bántalmazzák?
Szomszédunkban élő fiatal párnak nem régen született kisbabája. Kb 2-3 hetes lehet, de az a baba az első perctől ordít. Nem szimplán sír, hanem órákon keresztül fájdalmasan.
Kérdeztük finoman, a válasz az volt, hogy fáj a hasa. Nekünk is van gyerekünk, volt hasfájós, de nem sírt ennyit és a hasfájás nem újszülött kortól jön.
A minimum amire gondolni tudunk, hogy elhanyagolják (nem is tudom, egész nap pisiben kakiban van, vagy nem etetik rendesen). De már arra is gondoltunk hogy valahogyan bántják és azért sír ennyire fájdalmasan. Ha erről van suo, nem viselné el a lelkiismeretünk hogy hagyjuk hogy nagyobb baj legyen. De nem tudom kinek kell szólni? Főleg hogy bizonyítani nem tudom.
Finoman fogalmazok: hülye vagy.
Van olyan hasfajos baba, aki nonstop ordít. 2-3 hetesen kB folyamatosan látja orvos vagy védőnő, ha bármi történt volna vele, látták volna.
De. Egy hasfájós baba pont ilyen.
Idióta…
Ezt hívják úgy, hogy szarkeverés...
Ha az én szomszédom lennél, és felnyomnál valahol mert sír a gyerek, mikor el lett mondva, hogy hasfájós, téget képelnelek fel, abban biztos lehetsz.
Jézusom de hülye vagy!
Hagyd őket békén, törődj a magad dolgával!
Nincs dolgod? Ablak pucolás vagy bejgli sütés?!
Én nem lepődtem meg a kérdésen. Sok ilyen ember van, akik ha valami olyat látnak, hallanak ami eltér az általuk tapasztalttól, akkor már egyből teli szájjal ordítanak, hogy az nem normális.
Mint például itt sok nő, bármilyen témával kapcsolatban (pl nekik 28 napos ciklusuk van, ha olvasnak egy olyat hogy valakinek 35 napos akkor URISTEN URISTEN KORHÁZ AZONNAL HALÁLOS BETEG VAGY!!!!)
Na, a kérdező is ilyen.
Illene végre felfogni, hogy nincs két egyforma baba, és attól, hogy a tiéd ilyen, a másikat még nem bántják.
Fejletlen idegrendszerű, többemberes, pokoli hasfájós gyermekem síkitott álló nap,ahogy hazahoztuk 1 hetesen Picről..
hordozás kilőve, csak kézben.. 1 hónapos volt mikor férjem visszament dolgozni hetelősbe.. Éjjel nappa egyedül voltam,bármilyen hihetetlen nekem is voltak szükségleteim.. És olyankor űvöltött tovább.
A hasfájást a papaverin kúra a szoptatás abbahagyása - tápszerre váltás hozta meg. De attól még az idegrendszere fejletlen maradt..
Szeparációs szorongó születése óta. Mikor beköszöntött az igazi szepa, na akkor volt hogy a szomszédok 2 lépcsőházzal odébb gondolták lehet verem a gyereket éjjel (is) de mikor nappal összefutottunk és csak rá néztek már síkitott, megértették, hog, nem átlagos a gyerekem.
Ma képzeld lassan 7 éves sni-s
Összegzem
Idióta vagy.
Attól mert a te gyereked nem ilyen volt, másé viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!