Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtak gyermeküknek rettenetes...

Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
46%

Ovodai névsoron találkoztam először a Szemiramisz névvel, így leírva. Kiderült, hogy kislány és tanár szülőkkel. (nem kisebbségi)

És igen benne az utónévkönyvben, de hát abban az Orália, Majoranna, Reményke stb is.

Most a bölcsis csoporjában a lányomnak van Felhő, Őzike és Reményke is.

Reményke szülei is diplomás, kultúrált emberek, akik ezt meg is tudják magyarázni: Sokáig nem esett a csaj teherbe, de mégis "reménykedtek", hogy spontán fog teherbe esni. És tessék!

2010. aug. 30. 12:33
 52/87 anonim ***** válasza:
46%
Én ismerek Pentelét /fiú név/, Napsugár akit Suginak becéznek. Nem magyar gyereknél meg Amarilla, Vanessza. De elég sok furcsa név van ami már tényleg nevetséges pl Ajtony.
2010. aug. 30. 12:44
 53/87 anonim ***** válasza:
65%
A Szaffi az a Szófia/Szofi becézése és görög eredetü. Nekem tetszik, de a férjem hallani sem akar róla. Ő inkább a megszokott nevekhez ragaszkodik, de véletlenül sem az 1000 éves Mária, Erzsike és társai...
2010. aug. 30. 12:46
 54/87 anonim ***** válasza:
64%
Kamilla, Zeusz van a játszón, nekem ezek nagyon nem tetszenek
2010. aug. 30. 12:47
 55/87 anonim ***** válasza:
46%
rettenetesnek egyiket sem mondanám, de tény, hogy vannak merész nevek: Kevin, Rómeó, Iringó, Hanni
2010. aug. 30. 13:01
 56/87 anonim ***** válasza:
50%

Vajon egy ilyen kérdésben mi alapján lehet megítélni hogy az adott válasz hasznos vagy sem? Hisz mindenkinek más az ízlése. És attól, hogy én nem szeretek x nevet, attól még nem rossz választ adtam a kérdésre....

Egyébként nálunk a saját gyerekeim neve "rettenetes" a külvilág szerint. Megszokták, de eleinte égnek áll tőle a hajuk. :DD

2010. aug. 30. 13:04
 57/87 anonim ***** válasza:
46%

Jeromos a szomszéd kisfiú... mindig sajnálom ha látom őt.

Az Őzike is kegyetlen...

2010. aug. 30. 13:37
 58/87 anonim ***** válasza:
46%
Nekem Szultána tanítványom volt. A jogai védelmében nem mondom mi volt a vezetékneve pedig azzal együtt nagyon vad.
2010. aug. 30. 13:45
 59/87 anonim ***** válasza:
61%
Anna, Hanna, Botond, nem lennének rossz nevek, de rettenetes, h minden második gyereket így hívnak!
2010. aug. 30. 14:10
 60/87 anonim ***** válasza:
51%
lányom oszt társa Boróka.de nekem fura ez a sok Noel,Ráhel,Kira is.De mindenkinek a sajátja a legszebb,akárcsak a gyereknél.
2010. aug. 30. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!