Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?
Ovodai névsoron találkoztam először a Szemiramisz névvel, így leírva. Kiderült, hogy kislány és tanár szülőkkel. (nem kisebbségi)
És igen benne az utónévkönyvben, de hát abban az Orália, Majoranna, Reményke stb is.
Most a bölcsis csoporjában a lányomnak van Felhő, Őzike és Reményke is.
Reményke szülei is diplomás, kultúrált emberek, akik ezt meg is tudják magyarázni: Sokáig nem esett a csaj teherbe, de mégis "reménykedtek", hogy spontán fog teherbe esni. És tessék!
Vajon egy ilyen kérdésben mi alapján lehet megítélni hogy az adott válasz hasznos vagy sem? Hisz mindenkinek más az ízlése. És attól, hogy én nem szeretek x nevet, attól még nem rossz választ adtam a kérdésre....
Egyébként nálunk a saját gyerekeim neve "rettenetes" a külvilág szerint. Megszokták, de eleinte égnek áll tőle a hajuk. :DD
Jeromos a szomszéd kisfiú... mindig sajnálom ha látom őt.
Az Őzike is kegyetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!