Adtak gyermeküknek rettenetes nevet környezetedben a szülők? Milyet? Te mit adtál volna?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:09
1/87 anonim válasza:
Attól függ mi számít rettenetesnek ugye? Mert hát ízlések és pofonok.....
2/87 anonim válasza:
Tekla van a közelben,7 éves.sztem elég gáz.nekem a pók jut eszembe.
4/87 anonim válasza:
Közelünkben van egy Geminián nevű kisfiú, szerintem borzalom ez a név:(
5/87 anonim válasza:
mi hallottunk már Rájen-ről, de hogy most így kell-e írni, vagy Ryan-nek, azt ne kérdezd! Szerintem az előbbi...
6/87 anonim válasza:
A faluban van egy kislány akinek elég fura neve van. Úgy külön-külön még jó a vezeték és a keresztneve, de kettő kombója olyan fura nekem. Bogár Boglárkának hívják. Ha ez lenne a gyerekem vezetékneve biztos, hogy más keresztnevet adnék neki.
7/87 anonim válasza:
Geminián!!! Húú de gáz :S Remélem nem fogják csúfolni azt a kisfiút és nem éri semmilyen megkülönböztetés a neve miatt. :S
8/87 anonim válasza:
Én amit a helyi játszón hallottam és nagyon nem tetszik az a Milton és a Zselyke
9/87 anonim válasza:
Tényleg ízlések és pofonok,nekem pl a Zselyke nagyon tetszik.:))
Oviban van Brendon,meg egy rakás Krisztofer,nekem nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!